Daniel Ivan propune inclusiv sedinte de psihoterapie online

BUCURESTI - 12 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru cei interesati de sedinte de psihoterapie, Daniel Ivan propune si sedintele online daca este cazul. Acest lucru presupune o adaptare si flexibilitate in ceea ce priveste contextul actual si nu numai. Nu este prima data cand la cabinetul acestui specialist auzim si de aceasta abordare.

Terapie online Daniel Ivan

Terapie online Daniel Ivan

Sedinte de terapie online - avantaje

In cadrul paginii oficiale danielivan.ro regasim toate detaliile legate de cum vor decurge sedintele de terapie in general, precum si cele online. Va fi necesar sa fie stabilit orarul acestora. Cu o conexiune buna la internet si un device, oricine poate intra in contact cu psihoterapeutul.

Marele avantaj este cel legat de locatie si deplasare. Nu va conta asadar la ce distanta de casa sunteti sau locatia exacta, atat timp cat simtiti nevoia de a va descarca, de a comunica cu psihoterapeutul. Aceasta legatura este creata in timp si o intrerupere efectiva ar putea genera un val de emotii mai greu de controlat. Unii se indeparteaza total de ideea de terapie sau simt ca trebuie sa o ia de la capat. Pastrand insa legatura cu terapeutul lor au senzatia ca au o ancora, un sprijin total.

Daniel Ivan este un psihoterapeut bun in Bucuresti, dar ofera sansa tuturor de a intra in legatura cu el prin intermediul online-ului, indiferent de locatie.

Terapia, o cale de cunoastere a sinelui

Avem specialisti pentru aproape orice problema in viata. De ce nu am avea si pentru sanatatea psihica? Starea emotionala este cea care sta la baza evolutiei noastre ca indivizi, este cea care ne determina sa actionam corect sau impulsiv. Nu trebuie sa fie greu de crezut ca exista inteligenta emotionala si ca de fapt poate ca nici nu ne cunoastem intr-atat de bine cat am crede.

Sedintele de psihoterapie sunt pentru oricine o cale de cunoastere a sinelui, de regasire de ce nu. Apelam cu succes la aceasta forma de terapie atunci cand suntem in depresie sau pana la acel moment, cand nu putem depasi anumite bariere in viata, cand simtim ca nu mai avem control si putere asupra propriei vieti. Terapia poate fi individuala sau de cuplu ori de familie.

Detalii regasim in cadrul paginii oficiale, danielivan.ro .