De ce este Texas Holdem perfect pentru jucătorii începători

BUCURESTI - 16 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Când un jucător începător cere ajutorul celor cu mai multă experiență pentru a găsi un joc de debut, cel mai frecvent sfat este cel legat de jocul de Texas Holdem.

Texas Holdem

Texas Holdem

Este un joc destul de ușor de învățat, cu foarte multe variații și modalități de a rămâne profitabil pe termen lung. Dacă nu ai mai jucat Poker până acum, Holdem este cea mai corectă decizie.

Este ușor de învățat

Dintre zecile de variații de jocuri de Poker care există, Texas Holdem este este cel mai simplu de jucat, dar și de învățat. Există furnizori de Poker online care îți pot oferi un bonus de ziua ta dacă te alături comunității. Acum platformele online au devenit atât de intuitive încât regulile de Poker nici nu trebuie memorate deoarece platformele fac ca totul să fie foarte simplu. Obiectivul principal al jocului este ca tu să formezi cele mai bune combinații posibile cu cele 2 cărți pe care le primești de la dealer și cu cele 5 care sunt oferite pe parcursul partidei.

Dacă mâna ta este mai bună decât mâna jucătorilor care au rămas în joc, atunci vei fi declarat câștigător, iar pariurile plasate de-a lungul rundei vor reveni ție. Despre Texas Holdem se spune că este un joc de îndemânare și care nu ține obligatoriu de noroc.

Este cel mai popular tip de Poker

Texas Holdem este un gen de Poker care se joacă de foarte mulți ani și care se va juca pentru o perioadă lungă de timp. De aceea poate cele mai populare forme de Poker se apropie foarte mult tot de Texas Holdem. Dar este unul dintre cele mai populare pentru că în Statele Unite se joacă foarte mult Texas Holdem, pentru că majoritatea meselor din cazinouri sunt de Texas Holdem și poate cel mai important factor, cele mai mari turnee s-au jucat cu Holdem.

Evident, cele mai mari premii oferite vreodată la un turneu de Poker, a avut ca joc de bază Texas Holdem. Dacă totuși, nu consideri că cel mai popular joc de Poker nu ți se potrivește, acest lucru este perfect normal și ar trebui să alegi jocurile pe care le apreciezi și care îți plac.

Este distractiv

Acesta ar trebui să fie și motivul pentru care te așezi la o masă de Texas Holdem, să ai parte de o experiență distractivă alături de cei cu care împărtășești aceeași pasiune. Da, foarte mulți jucători încep turnee și partide de Poker Holdem pentru a câștiga bani, dar nu totul este despre bani în viață. Există foarte multe aspecte ce te pot face să te simți bine la o masă de Poker.

Chiar și dacă ești începător și ți se pare că jocul într-un cazino ar putea fi copleșitor, Texas Holdem poate fi jucat și de acasă, iar tot ce ai nevoie este de o conexiune la internet. Te poți înregistra pe platformele de Poker internaționale și poți începe să te joci din propria canapea. Dacă ai prieteni care joacă, vă puteți juca împreună.

Ai șansa să câștigi mulți bani

Nu foarte mulți jucători ajung să participe la mesele finale unde se pun în joc premii de zeci de milioane de dolari. Majoritatea jucătorilor cu experiență au jucat chiar și 10 ani în mediul online până să ajungă să joace la astfel de turnee și să câștige astfel de premii. Dar în Poker și implicit la Texas Holdem nu este vorba de noroc. Dacă ai tot ce îți trebuie și ești un jucător experimentat, vei putea să câștigi foarte mult.

Data viitoare când te lovești de un pariu care tocmai a fost pierdut, încearcă să nu îți pară foarte rău și să vezi dacă ai ceva de învățat din mâna respectivă. Fiecare mână pierdută sau câștigată poate fi o lecție învățată.

Poți juca când vrei

Turneele mari care se organizează cu prezență fizică nu sunt organizate foarte frecvent sau dacă sunt periodice, nu foarte multe cazinouri mai fac acest lucru. În schimb, Poker-ul este disponibil 24/24, pe platformele online de specialitate pentru ca tu să te poți juca la orice oră. Mai mult decât atât, te poți juca și gratuit, cu monede virtuale, dar și pe bani reali. Deci poți să petreci chiar și 10 ore jucând și învățând Poker fără să te coste absolut nimic.

Dacă preconizezi că urmează să ai o perioadă mai liberă și nu știi cum să îți umpli timpul cu ceva productiv, să înveți despre jocul pe care îl iubești poate fi o alternativă pentru a face ceva productiv.

Concluzie

Jocul de Poker Texas Holdem este cel mai popular joc de Poker din lume ceea ce îl face cel mai indicat joc pentru un începător deoarece se poate lovi de foarte multe scenarii și poate învăța mai repede cum să joace corect. Deci da, Texas Holdem este unul dintre jocurile recomandate pentru începători.