Deco Perete - universul care coloreaza locuinta romanilor si in 2020

BUCURESTI - 10 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Intr-o lume in care dorinta de a trai in cele mai bune conditii de confort domina, puterea fototapetului nu poate fi subestimata. Este un trend tot mai promitator, constand in reprezentari dintre cele mai incantatoare ale naturii. Fototapetele surprind intr-un mod armonios frumusetea acesteia asa cum se prezinta in diverse colturi ale lumii, intruchipand peisaje parca rupte din povesti.

deco-perete.ro

deco-perete.ro

Deco-Perete.ro este sursa de inspiratie si totodata cea care asigura romanilor posibilitatea de a crea ambientul dorit in locuinte, avand siguranta ca acesta se va alinia tendintelor actuale. Magazinul online intampina si in 2020 gusturi dintre cele mai variate in acest sens, tinand cont totodata si de culoarea anului nominalizata de Institutul Pantone pentru acest an: nuantele de albastru, inspirate din mare si ocean. Astfel, cei interesati pot rasfoi cu incredere portofoliul actual de fototapet , care promite sa nu dezamageasca.

Este momentul oportun pentru o schimbare in locuinta, valabil atat pentru cei care iubesc marea si pot miza pe modelele inedite ce infatiseaza culoarea albastru scaldata in diverse nuante, cat si pentru cei ale caror preferinte se indreapta spre o alta paleta cromatica.

Pentru ca in anul 2019 un interes intens a vizat fototapetul vlies si in 2020 se regaseste in modele incantatoare, definit de o paleta cromatica extinsa ce vizeaza si mult indragitul albastru. Deco-perete.ro isi intampina publicul cu o sumedenie de modele, fototapet vlies 3D, decorativ, urban, ArtGeist etc. 

Cateva recomandari privind decorarea locuintei, in functie de gusturile personale

Grafice, florale, cu motive variate, cu peisaje sau decorative si o serie lunga de astfel de caracteristici poate clasifica optiunile de fototapet dintre care cei interesati pot alege anul acesta.

Cei care iubesc traditia, spre exemplu, se pot orienta catre fototapetul vlies decorativ cu motiv popular romanesc, ce prezinta un design asemanator cu al iei, ideal fiind pentru spatiul de bucatarie spre exemplu.

Desigur, pentru cei care prefera modernismul, respectiv un fototapet in ton cu nuantele ce se anunta a fi vedetele acestui an, Furtuna pe mare, Havanna, Detian waterfall, Underwater paradise, Underwater Landscape, Tropical Journey sunt doar cateva dintre recomandarile oferite de Deco Perete.

Despre caracteristicile acestui tip de fototapet, dimensiuni si orice alte informatii privind un astfel de element care poate transforma complet interiorul locuintei pot afla cei interesati mai multe pe deco-perete.ro.