Deco Perete va motiveaza sa schimbati decorul casei cu fototapete

BUCURESTI - 18 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Deco Perete , magazin online cu fototapete, tapete, tablouri decorative si alte produse ce infrumuseteaza si dau viata peretilor, vine cu noutati pentru publicul interesat. Aceasta abordare, a schimbarii de decor cu fototapete, este deja una populara si continua sa adune mai multi fani. Vorbim despre o maniera facila de a schimba din banal si simplu imaginea peretilor. Beneficiile sunt multiple, iar modelele de fototapete vin sa cucereasca chiar si preferintele celor mai exigenti.

Deco Perete

Deco Perete

Colectia Home de la Deco Perete

Deco Perete completeaza colectiile existente de fototapete cu noua colectie Home. Vorbim despre noi modele, calitate premium, ce pot fi personalizate in functie dimensiunea dorita. O imprimare de exceptie, pentru ca imaginile sa fie realmente un decor spectaculos, este poate motivul pentru care fototapetele de la Deco Perete au cucerit publicul larg.

Ca si pana acum, interesul este de a oferi fototapete de calitate, ce rezista si in camerele unde umiditatea este mai ridicata. Noua generatie de fototapete de la Deco Perete are la baza materiale premium.

Veti regasi aici peisaje, design floral sau colaje abstracte, modele ce se incadreaza perfect in casele moderne, aliniate fiind cu trendurile de actualitate in materie de design interior.

Pana la urma, dorinta este de a face din fiecare camera o zona ce exprima mai bine personalitatea noastra, ce ne transmite un vibe bun. Acasa este locul in care linistea domneste, in care ne reculegem si ne recapatam energia. Este loc de suflet, spatiul intim, departe de agitatia cotidiana. Colectia Home de la deco-perete.ro isi propune asadar sa fie manifest pentru sentimentele pe care le asociem cu spatiul personal de acasa, fototapete ce pot schimba interiorul intr-un decor feeric, unic si interesant.

Program de fidelizare, o alta noutate de la Deco Perete

O alta noutate de la Deco Perete este programul de fidelizare pentru clienti. Stiti ca ati ajuns in locul potrivit din care sa achizitionati produse ce dau farmec casei, atunci cand sunteti pe deplin intelesi privind preferintele. Deco Perete intelege foarte bine si faptul ca frumosul poate costa, dar nu ramaneti nerasplatiti.

La fiecare comanda efectuata primiti puncte de loialitate. Acestea se vor transforma in bani pe care ii puteti aloca unor noi achizitii de fototapete, tapete sau tablouri din cadrul paginii deco-perete.ro.

Contact:

Baia Mare bd Unirii nr 23, Baia Mare, Maramures

contact@deco-perete.ro

0726 36 69 51

Taguri: deco perete