Detergenti si cosmetice bio - alternative propuse de viata-bio.ro

BUCURESTI - 9 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Stiati ca de multe ori se intampla ca folosirea anumitor produse sa va puna in pericol sanatatea? Nu este vorba de tipul de produs in sine, ci mai degraba de ingredientele ce sunt folosite la realizarea lui. Insa acum aveti la dispozitie alternative bio, regasite in cadrul magazinului viata-bio.ro .

viata-bio.ro

viata-bio.ro

Pe piata exista o multime de ingrediente chimice care pot cauza diverse reactii la contactul cu pielea. Specialistii recomanda sa verificati de fiecare data eticheta unui produs, analizand cu atentie ingredientele continute. Doar in acest fel va puteti lua masurile necesare de preventie a unor afectiuni usoare sau chiar mai grave, dupa caz.

Preferati produsele bio inaintea celor clasice

Dupa cum mentionam mai sus, piata pe aceasta nisa este destul de diversificata si aveti acum posibilitatea de a opta pentru alternative ale produselor pe care probabil le folositi deja, cu ingrediente bio.

Sa stabilim si ce inseamna de fapt produse bio! Termenul nu se refera strict la ingredientele folosite in compozitia produselor, ci la intreg procesul prin care acestea sunt obtinute, la ambalajul folosit - la tot.

Ideal ar fi sa optati pentru produse bio si atunci cand este vorba de ingrijirea corpului si atunci cand aveti nevoie de produse pentru curatare, pentru ca si acestea pot provoca diverse reactii la contactul cu pielea.

Universul produselor bio de la viata-bio.ro

In cazul in care cautati un magazin din cadrul caruia sa va achizitionati produsele bio necesare, o recomandare este site-ul viata-bio.ro.

Acesta cuprinde o oferta extrem de diversificata de detergenti bio, cosmetice bio si cosmetice bio pentru copii.

Printre produsele preferate de clienti se afla in special detergentii bio. In aceasta categorie de produse sunt inclusi detergentii bio pentru vase, detergentii bio pentru rufe, solutiile bio pentru curatarea bucatariei si detergentii universali bio.

Poate nu v-ati gandit niciodata la efectele pe care detergentii le au asupra organismului, insa, pentru ca iau contact direct sau indirect cu pielea, trebuie sa ii evitati pe cei ce contin tot felul de chimicale daunatoare. Optati pentru variantele bio propuse de magazinul viata-bio.ro si veti avea din start garantia sigurantei si sanatatii corpului.

Accesati site-ul oficial al magazinului pentru a descoperi toate produsele bio ce va sunt puse la dispozitie!