Differenta - magazinul multibrand care face diferenta in garderoba ta

BUCURESTI - 27 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nu este deloc greu sa tii pasul cu moda, mai ales acum, cand mediul online a devenit o imparatie a hainelor multibrand, in ton cu cerintele noului an. In vitrinele magazinelor din mediul online se regasesc articole vestimentare pentru toti cei care isi doresc sa se situeze pe un loc fruntas in topul celor mai bine imbracati.

Differenta.ro

Differenta.ro

Un nume cu greutate pe linia fashion, Differenta a pregatit deja o multime de articole vestimentare pentru femeile ce doresc sa fie in pas cu moda in 2020. In cadrul acestui magazin online se regasesc piese vestimentare, dar si accesorii diverse de la branduri celebre – differenta.ro fiind de altfel un magazin multibrand .

Desigual – stropul de stil din viata ta!

Brand cu o mare autoritate la nivel mondial, Desigual inspira pe oricine, mai ales pe acele femei ce doresc mereu sa rupa tiparele clasicului. Vorbim mai exact, cele care cauta un mod unic de a-si expune stilul propriu. Despre acest brand spaniol se stie ca emana un aer fresh, proaspat. Piesele sale sunt pliabile pe orice stil, iar diversitatea lor, regasita in cadrul magazinului online differenta.ro, confirma acest lucru.

De la rochii cu motive diverse, cu imprimeuri florare, bluze lejere, de vara, dar si bluze putin mai groase, perfecte pentru sezonul rece, toate fac parte din pachetul de articole din magazinul differenta.ro, semnate Desigual. Bineintes, asta nu e tot, putem vorbim in continuare si de tenisi, top-uri, tricouri pentru femei si barbati, esarfe, curele si multe altele din aceeasi sfera.

Se poate spune ca Desigual a facut inconjurul lumii, fiind un brand extrem de indragit la nivel mondial. Inca din 1984, atunci cand acest brand a luat nastere, lumea parca nu se mai satura de creatiile sale. Thomas Meyer, cel ce a pus bazele acestui imperiu, daca poate fi numit asa, a pus un accent aparte pe emotiile ce pot fi transmise prin purtarea creatiilor sale. Fiind un brand spanion, Desigual nu are cum sa nu emane si romantism.

Differenta este magazinul online de fashion ce a devenit caminul acestui brand. Cele interesate sunt invitate sa il acceseze pentru a intra in contact cu vitrinele sale virtuale, incarcate de articole vestimentare si accesorii marca Desigual.