Divina by Masatto, recomandare de 5 stele

BUCURESTI - 3 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Masatto, brandul sub a carui nume a fost lansat un spectaculos si complex fotoliu de masaj, pe numele sau Divina, este o recomandare de top. Daca va doriti sa aveti parte de masaje complexe, de sesiuni de masaj controlate in cele mai mici detalii, nu va refuzati experienta de a descoperi Divina.

masatto.ro fotoliu de masaj

masatto.ro fotoliu de masaj

O campanie in plina desfasurare a celor de la Masatto vine cu o ocazie unica pentru public, sa castige un astfel de fotoliu. Prezent in formatul emisunii Neata cu Razvan si Dani, fotoliul Divina White Gloss Limited Edition isi asteapta castigatorul. 

Sub deviza A way of Life, Masatto isi propune sa impartaseasca publicului o aventura in lumea relaxarii. Si nu oricum, ci in stil grandios, de unde si titulatura de Reluxury pe care acest fotoliu si-a castigat-o.

Divina, o recomandare de 5 stele - iata de ce 

Divina este, pentru necunoscatori, singurul fotoliu de masaj ce include doua mecanisme de masare pentru zona spatelui. Este singurul ce are mecanism de masare 4D. Are 12 programe automate, printre care programe adaptate pentru fiecare moment al zilei. Include, printre altele si stretching-ul thailandez. Alte 6 programe sunt manuale. 

Include de asemenea functia Zero Gravity, cea care de altfel ajuta corpul sa resimta mai bine efectele masajelor, pentru ca implica pozitionarea in imponderabilitate. 

Iar la capitolul detalii, Divina continua sa surprinda si sa impresioneze. Un buton pe bratul fotoliului permite sa fie setate programele, la intensitatea dorita. Exista insa in dotare si un panou cu touchscreen pentru setari mai complexe. Sistem sonor integrat de asemenea, sistem separat de masare pentru zona picioarelor, perne de aer integrate si role incalzite sunt rand pe rand mici contributii ca acest fotoliu de masaj sa ofere relaxare prin masare, la cote inalte. 

Din punct de vedere tehnic Divina este modul mai complex din toata gama de produse semnate Masatto. 

Poate fi testat 

Unul din modurile prin care Masatto se adreseaza cu deschidere catre publicul larg se refera la testarea gratuita. Pentru doritori,  orice fotoliu Masatto poate fi testat gratuit in orice showroom, pe baza de programare in prealabil. Cu acelasi scop insa poate fi solicitat transportul acasa, la domiciliu, pentru fotoliul dorit. Testat 30 de zile, acesta isi va demonstra reala eficienta. 

Pentru detalii despre aceasta posibilitate urmariti canalele de social media, dar si pagina oficiala. 

Contact: 

contact@ masatto.ro

Masatto Bucuresti

+40 735 518 967

Masatto Cluj

+40 756 478 789