Docentisimo propune cursuri de engleza, online, pentru copii

BUCURESTI - 2 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail


Educatia copiilor incepe de la o varsta frageda. In ziua de azi se experimenteaza foarte mult si autoeducarea. Accesul la ultimele tehnologii le permite copiilor sa deprinda singuri unele notiuni, bineinteles in functie de permisiunea parintilor. Acestia pot opta daca isi lasa ori nu copiii sa aiba acces la diverse tehnologii precum smartphone, tableta, laptop sau pc.

Docentisimo.ro

Docentisimo.ro

Intr-adevar, nu este recomandat copiilor cu varste mici sa utilizeze aceste echipamente, insa acestea ii pot ajuta si sa invete diverse. 

 

Limba engleza este una dintre cele mai raspandite limbi straine la nivel mondial, exista foarte multe cuvinte din aceasta limba care au patruns in Romania si chiar sunt folosite in limbajul de zi cu zi. Asadar, este important ca, inca de mici, copiii sa se acomodeze cu aceasta si sa cunoasca unele cuvinte sau fraze pe care le vor intalni mai apoi. 

 

Cursuri de limba engleza organizate de Docentisimo

 

Docentisimo Educational Centre este locul ideal unde copiii pot studia limba engleza. In cadrul acestui centru se organizeaza cursuri online pentru grupe restranse de copii. Grupele sunt formate in functie de varsta copiilor in principal, fiind alcatuite dintr-un numar de maxim 6 cursanti. Un alt criteriu de grupare a copiilor este cel al nivelului de cunoastere al limbii engleze. Exista varianta ca unii copii, desi mai mici ca si varsta, sa aiba mai multe cunostinte de limba engleza decat unul mai mare. 

 

Centrul dispune de o echipa de profesori specializati pe limba engleza, cu o vasta experienta in acest domeniu. Avand grupe restranse de cursanti, acestia se pot ocupa in parte de fiecare copil, facandu-l sa invete limba intr-un mod distractiv.

 

Modalitatea de invatare reprezinta de asemenea un avantaj oferit de Docentisimo. Cursurile de 60 si respectiv 90 de minute se desfasoara intr-o maniera atractiva si interactiva, care cu siguranta le va trezi interesul si atentia copiilor. In cadrul cursurilor, invataceii sunt incurajati sa se joace, sa converseze si sa socializeze cu ceilalti copii in mod natural. In acest fel isi exerseaza abilitatile de vorbire, ascultare, scriere si citire. 

Aceste cursuri se desfasoara de-a lungul anului scolar, respectandu-se perioada de vacanta. In cazul in care parintii doresc, pot inscrie copiii si la cursuri de limba engleza in timpul verii.

 

Asadar, indiferent de varsta copilului, acesta poate incepe sa studieze limba engleza in cadrul Docentisimo Educational Centre, fiind indrumat de profesori care, intr-un mod interactiv, le vor insufla acestora cunostintele de care au nevoie. 

 

Accesati site-ul oficial al centrului pentru a obtine toate informatiile de care aveti nevoie.