DyFashion, solutia femeilor elegante

BUCURESTI - 21 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

In materie de rochii de ocazie vanzarile explodeaza mai ales pe timp de vara, fiind sezonul perfect pentru evenimente speciale. DyFashion este o sursa de incredere si un etalon al elegantei prin ofertele de rochii pe care le pune la dispozitie. Mai mult ca oricand acum modelele sunt variate, adaptate pentru orice silueta si preferinte.

dy fashion

dy fashion

 

Rochii de ocazie marca DyFashion 

Indiferent ca este vorba despre un eveniment pe timp de zi sau unul de seara, rochia de ocazie are la baza eticheta elegantei. Este un cod vestimentar de urmat, ba mai mult, este un semn de respect pentru evenimentul la care se participa. Asadar, din spirit necesar pana la urma, exista nevoia de imbracaminte de calitate, eleganta si pe masura asteptarilor. Sursa DyFashion este, fara doar si poate, una de incredere. Acest magazin aduce la dispozitia doritoarelor rochii incantatoare, rochii potrivite si mai ales rochii usor de gasit prin intermediul stocului online disponibil.

O rochie de ocazie se defineste mai intai de toate prin calitatea materialului. Mai ales pe timp de vara, rochiile fluide sunt alegerea perfecta. Acestea ofera o senzatie de racoare si relaxare, o tinuta ce permite aerului sa delecteze pielea. Nici croiul nu este de neglijat, cel care de altfel trebuie sa avantajeze mai ales pe timp calduros. In acest sens, magazinul online DyFashion propune stralucire si stil, toate combinate intr-o rochie de o eleganta aparte. Lunga, asimetrica pe umeri, dezgolind partial decolteul – este rochia Nuria, una din cele mai cautate tipologii de rochii de seara. Pe langa acest tipar, romancele merg pe clasicul echilibru decolteu-rochie lunga sau lungime medie-croi simplu in partea de sus.

Contrar unor clasice tipare, rochia de seara nu trebuie sa fie una lunga de fiecare data. Asadar, si pe segmentul diversitatii in ceea ce priveste lungimea, DyFashion dispune de optiuni. Dantele, broderii si modele complexe sunt completate de culori atragatoare in prezenta unor rochii de lungime medie. Din nou, asimetria este si ea printre optiuni, acele rochii cu o lungime diferita in fata. Din voal, semitransparente sau babaydoll, rochiile de seara au stil si bun gust.

Bugetul este si el un aspect de referinta in randul romancelor cand acestea isi realizeaza o tinuta de ocazie. Diferit de la caz la caz, variat in functie de model, de design, exista si aici o clasificare. Daca vorbim de o tinuta de zi, un imprimeu floral, pretul este unul foarte accesibil. Insa, la fel de bine si modele complexe ale rochiilor de seara se doresc a fi pe placul tuturor. Difera desigur, pe masura stilului pretios si pretentios.

Spus pe scurt, din punct de vedere al bugetului necesar pentru o rochie  DyFashion aduce un raport echilibrat calitate-pret. Ofertele special nu lipsesc, ci vin in intampinarea clientelor si le incununeaza cu success sesiunea de shopping online.

In cadrul aceluiasi magazin online de rochii de ocazii se gasesc si alte produse deosebite. Poate fi vorba de categoria de accesorii, de genti sau alte tipuri de rochii de dorit – DyFashion propune a fi solutia completa pentru reprezentantele feminine.