Echipamentele de gradina cu care puteti intampina deja primavara!

BUCURESTI - 27 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cele 3 luni de iarna reprezinta perioada neinsufletita a gradinii. Dupa ce primavara isi face prezenta simtita, lucrurile incep sa se dezmorteasca treptat, urmand apoi ca specifica curatenie de primavara sa inceapa.

TopStrong

TopStrong

Un chin sau o placere, aceasta activitate nu poate fi trecuta vederea, nici macar amanata, atunci cand primavara bate la usa. In ajutorul celor care doresc sa eficientizeza curatenia de primavara din gradina vine TopStrong – magazin online cu scule, unelte si echipamente atat pentru casa, cat si pentru gradina.

Aspiratoarele, tocatoarele si suflantele pentru gradina, de la TopStrong

In cazul in care nu s-a efectuat o curatare a gradinii la sfarsitul toamnei, frunzele sunt cele de care trebuie sa scapati prima data atunci cand primavara isi face simtita prezenta. In functie de dimensiunea gradinii, aceasta operatiune va fi fie mai simpla, fie mai complicata. Bineinteles, asta in cazul in care nu dispuneti de echipamente performante, precum aspiratorul de frunze ca va poate ajuta sa eficientizati sarcina.

Pe topstrong.ro se regasesc o multime de aspiratoare de frunze , unele dintre ele putand fi folosite si ca suflante de frunze.

Daca volumul de frunze colectat este destul de mare, arderea lor va fi cu atat mai dificila. Pentru a eficientiza si acest proces, expertii TopStrong va pun la dispozitie aspiratoare cu tot cu tocator. In acest fel, in functie de capacitatea sacului de colectare cu care tocatoarele sunt dotate, frunzele vor fi mult mai usor de colectat si ulterior de ars. Exista si aspiratoare cu tocator ce pot fi folosite si ca suflante, fara a mai fi nevoiti sa achizitionati toate echipamentele cu aceste functii separat.

Continuam curatenia de primavara cu aspiratoarele de cenusa

Dupa cum s-a mai spus, frunzele sunt primele de care trebuie sa scapati atunci cand va apucati de curatenia de vara. Se poate ca acestea sa contina anumite bacterii si ciuperci ce se pot raspandi la pomii sau plantele din gradina, asa ca cel mai indicat este sa le ardeti complet. Acelasi magazin online va pune la dispozitie aspiratoare de cenusa pe care le puteti folosi ulterior arderii, pentru a igieniza complet perimetrul gradinii.

Pe https://www.topstrong.ro/gradina se regasesc toate aceste echipamente pentru gradina, ce vor deveni curand extrem de necesare.