Eleganta din cap pana in picioare - produsele ANNA CORI pentru completarea tinutelor de vara

BUCURESTI - 12 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Temperaturile de vara imbie la tinute lejere si confortabile, care presupun insa nu doar o vestimentatie care sa se incadreze in acest registru, dar si incaltaminte si o accesorizare pe masura. Din dorinta de a exprima eleganta la cote inalte, mai ales publicul feminin ajunge sa faca deseori compromisuri vizavi de confortul resimtit la mers, spre exemplu, in cazul unei perechi de pantofi cu tocuri, realizata din material sintetic.

annacori.com

annacori.com

Nimeni nu ar trebui sa isi compromita nici confortul, nici sanatatea pana la urma. ANNA CORI se asigura ca tot ceea ce pune la dispozitia publicului sau, respectiv ca incaltamintea si articolele de marochinarie se pliaza pe toate standardele de siguranta si totodata de calitate si rezistenta.

 Magazinul iese in intampinarea publicului feminin, dar si a celui masculin deopotriva cu solutii la partea de incaltaminte, dar si accesorii si genti. Pentru ca nici o preferinta nu e la fel cu alta, modelele ce alcatuiesc colectia de primavara - vara a acestui sezon sunt atat de variate incat e practic cu neputinta pentru cumparatori sa nu gaseasca ceva pe placul personal.

Ce defineste eleganta produselor de la ANNA CORI?

Pentru cei care doresc lamuriri privind aspectele ce definesc eleganta optiunilor propuse de magazin in acest sezon, iata mai departe cateva aspecte, respectiv calitati a caror amprenta o poarta produsele acestui renume. Gamele complete de produse pot fi vizualizate pe https://www.annacori.com/ro/ sau in magazinele fizice din tara.

O serie de calitati pot fi asociate cu acest brand binecunoscut de publicul roman vizat cel putin. Sunt produse de o calitate superioara si sunt o varianta mai ales pentru cei cu venit mediu sau peste.

Pielea naturala - folosita pentru a confectiona incaltamintea, respectiv gentile, curelele, portofelele sau celelalte accesorii regasite in colectiile ANNA CORI - este supusa uui proces de prelucrare atent fata de proprietatile acesteia. Astfel, rezultatele constau in produse durabile, rezistente in conditii diverse. Mai ales estetica acestora este una deosebita intrucat se pastreaza pentru un timp indelungat. Desigur, expertii recomanda si o ingrijire corespunzatoare a acestora.

Nu doar optiunile ce vizeaza pielea naturala sunt o incantare pentru public. Cel putin partea feminina are onoarea de a purta pantofi decupati eleganti, balerini, sandale sau saboti realizati din material glitter, stralucitor, completati cu accesorii de tipul cristalelor, in nuanta argintie sau aurie. Este vorba despre colectia limitata The Cinderella, de asemenea disponibila in magazin.

Fiecare gama de produse, indiferent ca este vorba despre incaltaminte sau genti, spre exemplu, propun variante de culori si combinatii de nuante dintre cele mai interesante. Sunt adaptate de asemenea trendurilor de actualitate, astfel ca pot fi asociate cu usurinta in tinute diverse.

Publicul interesat poate onora un eveniment elegant, spre exemplu, cu o tinuta ce vine in completare cu o pereche de pantofi care se inscriu in acelasi registru, in ton cu tinuta, respectiv intr-un ton care armonizeaza elegant si placut outfit-ul.

Cu posibilitati nenumarate de combinatii stilistice, colectia de sezon propusa de ANNA CORI mentine treaz interesul publicului larg si ramane in preferintele celor care iubesc calitatea.