Elematis propune aparatura si accesorii electrice pentru diverse domenii de activitate

BUCURESTI - 3 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In fiecare sector se cauta eficienta, se cauta productivitate sporita si un randament crescut, indiferent de activitatea desfasurata. Asemenea caracteristici sunt posibile doar cu ajutorul dotarilor corespunzatoare, in special cand vine vorba de diverse materiale electrice si solutii automatizate. Elematis este un furnizor de aparatura si accesorii recunoscut pe piata de profil a materialelor electrice si nu numai.

www.elematis.ro

www.elematis.ro

Daca in sectorul industrial aplicatiile si aparatele electrice sunt nelipsite si trebuie sa se dovedeasca in acelasi timp si eficiente, regula se aplica de asemenea si atunci cand vine vorba de sectorul rezidential.

Ce ofera magazinul online Elematis.ro pentru segmentul rezidential

Pentru un plus de accesibilitate oferit utilizatorilor, website-ul www.elematis.ro gazduieste intreaga gama de produse si servicii pe care acesti specialisti le pun la dispozitia celor interesati. Intrucat calitatea si eficienta unei instalatii electrice trebuie sa fie un obiectiv bifat in orice locuinta, in cadrul magazinului online doritorii pot gasi:

- Aparataj ultraterminal – prize, intrerupatoare si rame de diverse dimensiuni si forme, pentru a se adapta oricaror exigente.

- Cabluri si conductori – cu destinatii diverse si disponibile intr-o paleta variata.

- Cofrete modulare – utile cand vine vorba de reunirea sigurantelor si legaturilor intr-un singur panou compact.

- Copex, tuburi PVC si metalice, cleme, doze – accesorii indispensabile pentru siguranta si eficienta unei instalatii electrice.

- Sigurante automate

- Surse si corpuri de iluminat

- Stabilizatoare si UPS-uri

Aparent simple, insa deosebit de importante atunci cand vine vorba de echipamente electrice, aceste aparate si accesorii reprezinta sectiunea de produse destinate segmentului rezidential la Elematis.ro.

Echipamente si accesorii electrice de uz industrial

Pentru acest segment este nevoie de solutii mai complexe, de aparate si echipamente care sa asigure eficienta indiferent de conditii. Cateva dintre reperele prezente in cadrul aceluiasi website www.elematis.ro se refera la:

- Motoare electrice – monofazate, trifazate, realizate in constructii speciale sau standard, cu elemente de protectie contra agentilor externi cu potential daunator

- Motoreductoare – necesare pentru a adapta turatia motoarelor electrice in functie de preferinte

- Echipamente pentru santier

- Surse de tensiune

- Senzori si limitatoare etc.

Ca o completare la aceasta gama diversificata de produse, specialistii Elematis vin in sprijinul persoanelor interesate cu servicii suplimentare. Fie ca este vorba despre solutii destinate sectorului rezidential sau celui industrial, de fiecare data consultantii specializati vor facilita alegerile cumparatorilor, oferind recomandari avizate in functie de tipul de proiect.

In plus, pentru sectorul industrial se pun la dispozitie si serviciile de executie a tablourilor electrice de distributie si automatizari industriale.

Despre Elematis

Compania infiintata in 2011 cu capital 100% romanesc are ca obiect principal de activitate importul si distributia de materiale si echipamente electrice. De-a lungul activitatii serviciile de consultanta, proiectare, dar si produsele oferite s-au pliat pe cerintele si nevoile clientilor si partenerilor companiei.

La pachet cu toate aceste avantaje vine si garantia calitatii. Elematis furnizeaza solutii de la brand-uri recunoscute pe plan mondial, colaborand cu parteneri precum Schneider Electric, Philips, Schlemmer, Eaton, Electroplast, Elba si multi altii. Mai multe detalii despre companie si oferta de produse si servicii pot fi gasite pe site-ul oficial www.elematis.ro.

Taguri: www.elematis.ro
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/elematis-propune-aparatura-si-accesorii-electrice-pentru-diverse-domenii-de-activitate