Emexon ofera solutii complete de izolatie fonica profesionala

BUCURESTI - 18 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Emexon , magazin online de produse profesionale, aduce in atentia publicului solutii eficiente si variate privind izolatia fonica profesionala. Izolarea fonica vine ca o necesitate in contextul actual, cand oricine isi doreste liniste si intimitate in camin, astfel ca sunetul deranjant de la exterior nu trebuie sa fie un minus al confortului.

Produs Emexon

Produs Emexon

Izolatie fonica completa

In cadrul paginii https://emexon.ro/ regasim solutii pentru izolatia fonica a peretilor, a tavanului sau pardoselii. Sunt puse la dispozitie materialele necesare pentru izolatie, de la sisteme antivibratie la membrane fonoizolante si materiale fonoabsorbante. Acestea indeplinesc roluri diferite, iar toate impreuna realizeaza structuri dintre cele mai eficiente de izolare fonica.

Izolare sau absorbtie fonica? Este recomandata realizarea fonoizolarii prin cresterea calitatilor fonoizolatoare ale peretelui, tavanului sau pardoselii, elemente despartitoare. Acest lucru este indicat in cazul in care sursa S si receptorul R sunt in spatii adiacente, pe orizontala sau verticala.

In alte situatii se poate opta pentru aplicarea tratamentelor fonoabsorbante sau pentru solutii combinate, de fonoizolare si aplicare a tratamentelor fonoabsorbante.

Cand sursa de zgomot S este in acelasi spatiu cu receptorul R, pentru a diminua nivelul de zgomot se poate realiza fonoabsorbtia, cu ajutorul tratamentelor fonoabsorbante aplicate pe elementele delimitatoare.

Pentru a realiza aceste lucruri sunt necesare materiale speciale, care trebuiesc aplicate in mod corect. Emexon vine cu solutii si stocuri de materiale pentru intreaga gama de produse.

Desi primul gand este cel de izolare fonica in studiouri, cluburi sau restaurante, aceasta solutie vizeaza si resedintele intrucat legile in vigoare au in vedere contraventii aplicate pentru deranjarea linistii publice. Activitatile zilnice pot crea disconfort, intrucat majoritatea locuintelor au peretii si planseele necorespunzatoare, singura solutie fiind izolatia fonica. In plus, izolatia fonica functioneaza in ambele sensuri: obtinem un nivel sporit de liniste si intimitate pentru noi si evitam problemele cu vecinii pentru zgomotele generate de noi.

Emexon, un catalog complet de produse

In cadrul aceleiasi pagini regasim si:

  Burete antifonic și Basotect pentru studio.

  Tratamente acustice profesionale.

  Panouri fonoizolante pentru exterior.

  Soluții pentru izolare fonica industriala și comerciala;

  Pluta expandata etc.

Toate acestea sunt produse premium, ce asigura alaturi de un montaj corespunzator, o eficienta absoluta. Tratamentele fonoabsorbante nu suporta alte finisaje, tencuiala, insa se integreaza estetic. In acest sens, Emexon System pune la dispozitie o gama larga de culori, finisaje.

Cei interesati de solutii profesionale regasesc la Emexon calitate si diversitate de produse de nisa.