Fmn Rent - inchirieri masini in orice zi

BUCURESTI - 13 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Masinile au devenit indispensabile pentru oricine, deci de fiecare data cand masina personala este in service sau are o defectiune apare o problema destul de mare in familia respectiva, deoarece fiecare drum ce trebuie parcurs spre scoala, casa, cumparaturi, serviciu este poate imposibil sau de prea lunga durata daca este parcurs pe jos. Astfel de probleme pot aparea oricand la oricine, deci poate veti prefera sa stiti despre Fmn Rent.

fmnrent.ro

fmnrent.ro

De aici puteti inchiria orice masina in functie de perioada si ziua in care aveti nevoie. Puteti accesa foarte usor site-ul fmnrent.ro si veti descoperi aici toate masinile disponibile in perioada pe care o selectati. Acestea pot fi preluate din mai multe orase din tara si de asemenea pot fi predate in alt oras, nu numaidecat in cel din care au fost inchiriate.

Conditii pentru a inchiria o masina

Acest serviciu de rent a car Otopeni, Brasov, Bucuresti, Sibiu, Cluj, Timisoara sau Craiova are in spate o echipa de oameni dornici sa ajute fiecare client in parte. Orice nelamurire sau informatie extra o puteti afla de la unul dintre reprezentanti. 

Confortul clientilor si siguranta lor sunt pe primul plan motiv pentru care fiecare masina este dotata cu toate cele necesare: are conditionat, radio, ari bag si altele. De asemenea masinile pot fi inchiriate de persoane care au varsta de 21 de ani implinita. Desigur ca este necesar si un an de experienta, deci un an cel putin de cand a fost dobandit carnetul de conducere.

Dupa rezervarea realizata online sau prin apel telefonic nu mai este nimic de facut, decat sa mergi in ziua pe care ai selectat-o sa preiei masina. Acolo unul dintre reprezentanti va avea nevoie de un act de identitate pentru a completa contractul. La final, dupa ce trece perioada de inchiriere va fi completat un contract de predare-primire.

Poti inchiria o masina ori de cate ori ai nevoie pentru ca cei de la Fmn Rent sunt alaturi de fiecare client in parte atat cu serviciile de inchiriere cat si cu informatiile necesare. Accesati site-ul si alegeti masina potrivita.

Contact:

+40742.923.150.