Genti de ocazie de la Zevo sau cum sa obtii eleganta suprema cu un accesoriu bine ales

BUCURESTI - 8 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Zevo , magazin de genti si accesorii din piele naturala, dispune pentru doritoare si de genti de ocazie. Aceasta este o completare fireasca in colectiile existente. Gentile de ocazie sunt aparitii rare, sunt de o eleganta absoluta astfel ca pe cat de rare sunt utilizate, pe atat de pretentioase sunt ca si stil.

Zevo

Zevo

Gentile de ocazie sunt o categorie speciala

Zevo dedica o categorie speciala pentru aceste genti. Regasim aici pe cele de mici dimensiuni, de tip plic, precum si cele ce pot fi purtate numai in mana sau la incheietura. Predomina desigur culorile aurii si argintii, cele cu sclipici sau detalii stralucitoare, forme si dimensiuni compacte.

Totusi in viziunea acestui brand o geanta de ocazie nu trebuie sa fie un simpla si doar o completare la o tinuta speciala. Geanta poate juca la fel de bine rolul de element vedeta. Daca ii este oferit un astfel de statut atunci merita sa vina in atentia publicului cu un design original.

Gentile de ocazie marca Zevo incanta cu stralucirea paietelor, cu piele stralucitoare in nuante de negru sau gri metalizat. In alte variante vorbim despre clutch-uri, mici bijuterii in loc de genti. Sunt de tip caseta, in forma patrata sau rotunjite, de cele mai multe ori innobilate de pietre si elemente decorative stralucitoare. In functie de preferinte, alegerea poate fi una chic cool si perfecta la tinute moderne sau pentru cele cu aer boem, vintage.

Paietele raman favorite, avand in vedere ca sunt eleganta asigurata, indiferent despre ce culoare am vorbi. Stralucirea lor creeaza totodata dinamism si pare ca iti este imposibil sa nu urmaresti cu privirea o aparitie feminina ce poarta o astfel de geanta.

Gentile de ocazie nu se mai raporteaza la sezon neaparat, ci mai degraba la trendurile general valabile. In cazul celor de la Zevo vorbim despre stiluri atemporale. Asadar, doritoarele fac o investitie rentabila pentru garderoba lor.

Aparte de acestea, Zevo rasfata cu genti de calitate, realizate din maiestria italienilor, cu a lor traditie de prelucrare a pielii naturale. Descopera genti chic si pe placul tau in cadrul paginii oficiale.

Taguri: zevo
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/genti-de-ocazie-de-la-zevo-sau-cum-sa-obtii-eleganta-suprema-cu-un-accesoriu-bine-ales