Gentile Zevo - imbinarea perfecta dintre util si placut

BUCURESTI - 12 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Gentile statement sunt mereu in trend, de aceea, atunci cand vrei sa te asiguri ca in outfitul tau vei atrage toate privirile, ai nevoie de poseta perfecta. Personalul Zevo a creat un brand de genti in care pasiunea, dedicarea, calitatea si design-ul frumos, se observa de la cea mai fina cusatura. Produsele lor de piele manufacturata in Italia, care este de altfel o tara renumita pentru calilatea si maiestria redata la confectionarea acestor produse, sunt acum disponibile si pentru publicul tarii noastre.

producator de genti www.zevo.ro

producator de genti www.zevo.ro

Genti timeless pentru orice ocazie

 

Calitatea nu este singurul lucru de defineste o geanta Zevo. Acest producator de genti imbina o simfonie de aspecte esentiale, asigurandu-se ca fiecare femeie va primi nu doar o geanta, ci o adevarata bijuterie. Pielea si cusaturile impecabile, sunt elementele principale cand vine vorba de durabilitatea unei astfel de genti. Insa, pe langa aceste lucruri, conteaza extrem de mult si aspectul.

 

Gasindu-se in design-uri elegante, minimaliste, culori superbe si chiar cu printuri interesante inspirate din natura, posetele Zevo sunt un accesoriu indispensabil din colectia oricarei doamne. Avand linii simple, geometrice, o astfel de geanta nu va iesi niciodata din limitele modei, incadrandu-se perfect in orice tinuta. Simplitatea inseamna sofisticare, iar Zevo cu siguranta a reusit sa transpuna acest lucru in toate modelele sale.

 

Gratie varietatii gentilor de pe zevo.ro, va va fi greu sa va decideti, dar in acelasi timp nimeni nu spune ca trebuie sa va limitati doar la o optiune. Produsele Zevo sunt frumoase, elegante, imbina cu succes utilul cu placutul, design-ul si calitatea, la un pret accesibil.

 

Produsele din piele au o viata indelungata, de aceea orice produs de la Zevo cu siguranta nu va va dezamagi odata cu trecerea timpului.

 

Indiferent de ocazie, indiferent ca aveti un outfit casual sau unul business, acest magazin care pune pret pe atentia la detalii, dispune garantat de geanta potrivita nevoilor voastre. Pasiunea lucrului manual nu se poate compara cu o geanta facuta pe banda rulanta, echipa de la Zevo fiind mandra de fiecare produs finit care ajunge in mainile clientilor.

 

Puteti contacta personalul Zevo prin apel telefonic la numarul 0742222957, de luni pana vineri, intre orele 10-17.Alte detalii prin email la office@zevo.ro.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/gentile-zevo-imbinarea-perfecta-dintre-util-si-placut