Ghid complet de la achiziție, montare și utilizare pentru stații încărcare automobile electrice

BUCURESTI - 26 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Vorbim la momentul actual din ce în ce mai mult despre electrificarea automobilelor în România, de proprietarii de mașini electrice care își doresc să protejeze mediul, însă ne lovim de o necunoscută: unde își încarcă proprietarii automobilele electrice?

sionsolution.ro

sionsolution.ro

Și asta pentru că infrastructura în ceea ce privește stațiile de încărcare automobile electrice abia prinde contur, la momentul actul existând aproximativ 1.ooo de stații electrice în țară, un număr prea mic pentru câte mașini sunt. În plus, pe lângă faptul că sunt puține, sunt și greu de găsit, acest lucru însemnând un risc crescut pentru proprietari ca la distanțe mai lungi să rămână fără baterie.

Datele arată faptul că Uniunea Europeană își dorește ca până în anul 2030, să reducă la jumătate emisiile de dioxid de carbon, deci acest lucru înseamnă că este nevoie ca numărul de stații electrice să crească de aproximativ 27 de ori până atunci. 

Astfel că proprietarii de mașini, aleg alternativa de montare statie incarcare automobile electrice, fie la domiciliu fie la birou sau în parcarea companiei.  

Sion Solution partener de încredere în acest proiect 

Sion Solution are ca obiectiv principal de activitate proiectarea și execuția de lucrări de instalații electrice atât pentru montarea de stații de încărcare automobile, cât și pentru sisteme integrate de securitate. Având experiență vastă în acest domeniu, de-a lungul timpului a devenit partener de încredere pentru companiile din România care și-au dorit să implementeze astfel de proiecte. 

În ceea ce privește stațiile de încărcare a vehiculelor, compania vine inclusiv cu echipamentele complete, nu doar cu serviciul de montare. Astfel că toți cei care își doresc să achiziționeze stațiile de încărcare pot găsi în pagina Sion Solution detaliile necesare despre produsul respectiv pentru a putea face alegerea cea mai potrivită. Tot în pagina lor pot vedea și prețul de achiziție. Vor putea găsi aici stații de încărcare cu 11 kW și 22 kW, în funcție deci de ceea ce au nevoie. 

Ghid de utilizare a stațiilor de încărcare

Stațiile de încărcare pentru mașinile electrice sunt destinate atât pentru zonele publice și semi publice (clădiri de birouri, hoteluri, parcări publice, centre comerciale), cât și pentru sectorul privat (locuințe individuale sau garaje).

Spre exemplu stația de încărcare Webasto Pure de la Sion Solution are o capacitate personalizată de încărcare, oferind eficientizare de timp, siguranță și soluții practice. De menționat faptul că în funcție de racordul electric în locul instalării, puterea de încărcare va putea fi setată și în funcție de zonă, adică pentru cel privat sau rezidențial între 3,5 kW și 7 kW, iar pentru cel public și semipublic între 11 kW și 22 kW. 

Cei de la Sion Solution vor veni cu toate detaliile necesare în ceea ce privește achiziția și montarea stațiilor, în funcție de zona unde aveți nevoie să implementați stațiile de încărcare. Vor oferi de asemenea consultanță telefonică ante și post instalare. 

 Găsiți mai multe detalii în pagina oficială sionsolution.ro .

Contact: 

+4 0754 244 577 

e-mobility@sionsolution.ro 

Taguri: sionsolution.ro
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/ghid-complet-de-la-achizitie-montare-si-utilizare-pentru-statii-incarcare-automobile-electrice