Ginas.ro - site destinat femeilor care iubesc schimbarile de look

BUCURESTI - 4 august 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru ca orice femeie isi doreste un par cat mai spectaculos si mai frumos de fiecare data, site-ul Ginas.ro a creat o gama de produse inovatoare si de ultima generatie din dorinta de a satisface nevoile femeilor cu privire la look.

ginas.ro ondulator de par conic

Par cret sau drept

Se spune ca femeile isi doresc intotdeauna ceva diferit fata de ceea ce au deja. Parul cret si ondulat este o dorinta vesnica a femeilor cu parul drept si invers. Astfel ca apeleaza la fel de fel de produse si tratamente pentru a obtine ceea ce isi doresc.

Pe site-ul ginas.ro se regasesc astfel de produse specifice, pe care orice femeie ar trebui sa le aiba in propria casa. Pentru ca nu tot timpul ai disponibilitatea de a merge la un salon de infrumusetare, trebuie sa ai la indemana acele produse miraculoase cu care sa iti creezi un look de invidiat.

Fie ca ai un eveniment important in viata ta sau pur si simplu iesi la o cina, parul tau trebuie sa te scoata in evidenta intr-un mod elegant si inedit.

Ce produse se gasesc pe site-ul ginas.ro

Ondulator de par - buclele afro sunt din nou la moda si multe femei merg la saloanele de hair and beauty pentru a obtine un astfel de look. Aceste bucle se potrivesc pentru orice eveniment si ofera un aspect elegant si stralucitor. Acum il poti avea si tu acasa cu ginas.ro. Astfel ca poti obtine acele bucle perfecte chiar din confortul casei tale. Fiind un produs de inalta calitate, realizat din titan, tija are diametrul de 7 mm, marimea perfecta pentru a obtine foarte usor acele bucle afro.

La aceasta rubrica se mai regaseste si un ondulator de par conic si un ondulator de par pentru bucle in valuri. Toate prezinta acceasi calitate inalta de care clientele sunt foarte multumite.

Placa de par - placa de par este nelipsita din casa oricarei femei, fiind un produs din ce in ce mai cautat de pe piata. Iata ca ginas.ro impresioneaza cu 2 modele inedite pentru a obtine foarte usor look-ul dorit. Pentru ca are diferite trepte de temperatura, le poti adapta in functie de tipul tau de par, pentru ca acesta sa nu se arda.

Perie electrica pentru indreptat parul - poti opta, de asemenea, si pentru acest produs daca vrei sa te coafezi mult mai rapid si mai eficient daca esti in intarziere.

Uscator de par profesional - cu cat uscatorul de par este de calitate, cu atat parul tau nu va fi afectat, iar timpul de uscare va fi mult mai rapid. Orice femeie are nevoie de acest instrument pentru a crea un look cat mai rapid. Nu afecteaza si nu arde parul, putand fi reglat pe diferite trepte de temperatura.

Produsele ginas.ro sunt menite sa iti ofere acel look ca la un salon de hair and beauty. Sunt profesionale, de inalta calitate, la preturi accesibile si sunt de un real ajutor atunci cand esti pe graba si vrei sa obtii o coafura perfecta.

Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul ginas.ro.

Date de contact:

salut@ginas.ro

Str. Pandurilor, nr.42, Radauti, Suceava

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/ginas-ro-site-destinat-femeilor-care-iubesc-schimbarile-de-look