Grilajele metalice, o solutie antiefractie pentru diverse spatii

BUCURESTI - 23 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Chiar daca in variante actuale, moderne, sistemele antiefractie sunt mai variate ca oricand, totusi grilajele metalice raman o optiune. Acestea sunt o recomandare pentru spatiile comerciale, zone industriale. DusaDoor pune la dispozitie astfel de grilaje, ce corespund nevoilor din punct de vedere al sigurantei, indeplinind totodata si cerinte estetice.

Grilaje DusaDoor

Grilaje DusaDoor

Grilajele metalice au fost solutii avantajoase si in trecut, doar ca forma robusta le facea mai putin practice. Odata montate, acestea nu mai permiteau acces. Acest lucru este remediat datorita gamei de grilaje de la DusaDoor, sisteme moderne care tin cont de functionalitate in cele mai practice variante.

Avantajele de folosire ale grilajelor metalice

Primul rol al acestora este de a asigura un perimetru, fie el vorba de o hala, de delimitarea unui spatiu, de un magazin sau orice spatiu industrial, comercial. Ofera protectie impotriva efractiei si a vandalismului, fiind de asemenea avantajoase pentru ca permit ventilarea. Spatiile pot fi vizibile din exterior, un aspect crucial pentru un magazin.

Au rol de zona de acces, de protectie, sunt practice si usor de manevrat. Din punct de vedere estetic, astfel de grilaje au design minimalist, dar potrivit. Pot avea diferite modele, dupa cum se prezinta si in cadrul paginii oficiale, www.dusadoor.ro, astfel incat sa se potriveasca cel mai bine cu profilul spatiului. Cele tubulare aero sunt printre alegerile populare, cele extensibile sau pliabile au o manevrare facila, iar in completare DusaDoor propune si grilajele cu lamela plina sau perforata, cele tubular visis.

Grilajele pot fi manevrate la sistemul de inchidere/deschidere manual, pe stil clasic. O alternativa moderna este asigurata de automatizarea acestora. De asemenea, alte accesorii pot fi adaugate, de la maner la selector chei, intrerupator cu buton sau telecomanda. Toate acestea pot fi comandate chiar si online prin intermediul paginii dusadoor.ro.

Durabilitatea este un alt atu al acestor grilaje. Sunt realizate din otel galvanizat, ceea ce le sporeste rezistenta in timp, la utilizare si impotriva factorilor externi. Investitia in acestea este asadar una de durata. In raport cu alte solutii, grilajele asigura partea de securitate, avand un plus reprezentat de optiuni flexibile, configurari care sa creeze in final varianta optima pentru tipul de spatiu in cauza.

Oferta de pret

DusaDoor colaboreaza cu cei interesati de produsele de acest gen, fie vorba de amenajarea unui spatiu industrial, comercial sau rezidential. Oferta de pret variaza, intrucat grilajele metalice pot fi achizitionate in sistem complex, cu diverse accesorii incluse, cu seturi de accesorii sau nu, in culorile dorite si dupa modelul care se preteaza cel mai bine dorintelor si nevoilor.

Serviciile de la DusaDoor sunt mai complexe decat a fi sursa pentru achizitii precum sunt grilajele metalice. Poate fi asigurat transportul, instalarea, in cazul nevoii de service de asemenea, echipa DusaDoor este prezenta si prompta. Nu in cele din urma intretinerea sistemelor inseamna o colaborare cu acest brand.

Prin paleta de oferte, cu garantii ale produselor, cu posibilitatea de a distribui si pe piata externa, DusaDoor a devenit un nume de reper pentru clasa de sisteme de inchidere precum usi si grilaje. Cei interesati regasesc datele complete de contact in cadrul paginii oficiale.