GxG ChipTuning pune la dispozitia publicului solutii de tip eco tuning pentru camioane

BUCURESTI - 21 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

GxG ChipTuning pune la dispozitie servicii de resoftari auto profesionale Chiptuning, ECOtuning. Serviciile sunt de nivel profi, o echipa cu experienta fiind gata sa repare (curete) filtre de particule, sa ofere diagnoza auto, reparatii calculatoare auto, reparatii electrice auto, acestea fiind printre altele cateva optiuni aici.

eco tuning gxgtuning.ro

eco tuning gxgtuning.ro

Eco tuning pentru camioane

ECO tuningul reprezinta optimizarea software-ului masinii prin care se urmareste o scadere considerabila a consumului si o usoara crestere a cuplului motor.

Optimizarea softului unui autovehicul vine cu o serie de avantaje pentru conducatorul auto. Ca prim efect al unei interventii de acest gen, vorbim despre reducerea consumului si crestere a puterii, in functie de necesitatile de utilizare a unui autovehicul. Poate fi aplicata aceasta interventie atat la cele cu motorizare diesel, cat si la cele cu benzina.

GxG Tuning pune la dispozitie servicii de eco tuning, inclusiv pentru camioane si utilaje agricole. In mod special la capitolul camioane, eco tuninng-ul inseamna reducerea costurilor in privinta consumului de combustibil. Orice administrator de firma de transporturi si care are in grija o flota auto stie ce implicatii sunt mai ales la nivelul consumului.

De mentionat ca prin aceasta modificare de soft din unitatea de control a vehicolului (ECU motor) nu implica modificari structurale ale motorului.Prin aceasta optimizare software vom obtine:

-O crestere a cuplului motor in turatii mai mici datorita optimizarii software;

-Consum redus de pana la 10-20% la carburant diesel si 10% la cele cu benzina;

-O placere mai mare la condus fara sa fie compromis in vreun fel motorul si componentele sale, turbina, injectoare, pompa injectie, printre altele.

Concret, o astfel de interventie va fi realizata de specialistii nostri dupa o diagnoza atenta a masinii si analizarea softului din ecu motor. Prin aceasta optimizare se realizeaza o crestere a cuplului fiind posibila schimbarea vitezelor in turatii mai joase. Orice modificare de acest gen implica numaidecat cunostinte aprofundate, o vasta experienta in domeniu.

In plus, pentru cei care apeleaza la specialistii de la GxG ChipTuning, modificarile de soft mai precise si minutioase pot interveni benefic si asupra zgomotului produs de motor, nivelul de vibratii, cunoscand si o eficienta mai mare privind functionarea acestuia si a sistemului sau de evacuare. LA GxG ChipTuning vor fi folosite programe cu licenta pentru orice modificare de soft.

Costurile difera, de aceea cei interesati trebuie sa ceara o estimare si o oferta personalizata. Detalii in cadrul paginii oficiale.

Contact

gxgchiptuning@gmail.com

0763998841

Taguri: gxg tuning
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/gxg-chiptuning-pune-la-dispozitia-publicului-solutii-de-tip-eco-tuning-pentru-camioane