Holleman, lider in transporturile cu gabarit depasit

BUCURESTI - 21 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Un interes astazi, serviciile de transport agabaritic au cerere si continua sa se dezvolte intr-un ritm destul de alert. Nu oricine le poate presta, pentru ca nu se pot realiza oricum, ci numai in conditii legale prestabilite. Un nume care se mentine in top pe aceasta nisa este Holleman, compania care si-a inceput activitatea de transporturi grele si agabaritice in 1997. Nu doar experienta, ci si pasiunea pentru tot ceea ce inseamna activitatea, sunt factorii ce au ajutat-o sa mentina neintrerupta atentia publicului.

holleman.ro

holleman.ro

Activeaza in asociere cu Peter Schwandener Logistik & Transport GmbH si este extinsa in numeroase tari europene. De la lansare si pana in prezent dimensiunea afacerii a crescut, astazi fiind un pion de incredere pe nisa agabariticelor si un reper pentru romani totodata.

Holleman, un nume de rasunet pe piata de transport agabaritic

Activitatea companiei este recunoscuta atat in Romania, cat si in Estul Europei. Ocupa pozitie de lider in astfel de transporturi, motivul fiind si dotarile moderne de care dispune, un parc auto specializat deosebit de performant. Pentru a oferi calitate, sunt necesare si investitii de calitate, iar Holleman a ales sa le realizeze pentru un viitor promitator al business-ului si totodata pentru satisfactia celor care beneficiaza de serviciile oferite.

Un transport finalizat cu succes este rezultatul unor utilaje profesionale, alaturi de o planificare perfecta si o echipa dedicata de persoane calificate.

Holleman nu este altceva decat rezultatul perseverentei imbinate cu pasiune, seriozitate, profesionalism si dorinta de a evolua in permanenta. In cadrul paginii oficiale Holleman.ro oricine poate vizualiza serviciile pe care compania le pune la dispozitie, tipuri de transporturi si servicii conexe.

Dorinta de a pastra cu tarie pasiunea pentru aceasta activitate, alaturi de increderea in consecventa si profesionalism plaseaza astazi compania in atentia publicului larg.

Organizarea este un alt punct care i-a ajutat sa evolueze si sa finalizeze cu succes fiecare transport agabaritic sau greu, de-a lungul timpului. Specialistii au un program software integrat cu care opereaza, ce ii ajuta sa efectueze procesele interne cu succes. Iata un alt motiv pentru care clientii sai se bucura de promptitudine si corectitudine pana in cel mai mic detaliu. Rezultatele sunt imbucuratoare: un bun management al comenzilor, flux de comunicare, mai putin timp pentru actiuni diverse si control.

De admirat este faptul ca evolutia Holleman nu a stagnat niciun moment. Perfectionarea serviciilor de transport greu si agabaritic este obiectivul principal al sau, dar activitatile pe care le desfasoara complementar astazi alcatuiesc divizii specializate diverse: transportarea de marfuri generale, mutari si montaje industriale, manipularea de echipamente grele, service pentru camioane, inchirieri de macarale, productie agricola, instalarea de turbine eoliene etc.

O recomanda pentru astfel de servicii si colaborarea de durata pe care a dezvoltat-o cu companii ce provin din industrii cu distributie geografica extinsa, incepand de la domeniul constructiilor si agricultura si pana la foraje, mori de vant si termocentrale. Despre transporturile agabaritice pe care le realizeaza atat pe rute interne, cat si internationale, despre utilajele folosite si conditiile in care sunt realizate pot afla cei interesati mai multe pe Holleman.ro sau in contact direct al companiei.

Taguri: agabariticholleman.ro