Implant de par la clinica Dr. Felix. - solutia pentru redobandirea increderii si a aspectului fizic dorit

BUCURESTI - 29 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Unele probleme, chiar daca nu tin de starea de sanatate fizica, pot avea repercursiuni pentru starea psihica. Una dintre aceste probleme este caderea parului. Aceasta poate fi o cauza a scaderii stimei de sine si un motiv de izolare sociala. La clinica Dr. Felix pot apela persoanele care se afla in astfel de situatii, in care nimic nu poate stopa caderea parului, cand aceasta devine o problema destul de grava.

Dr. Felix Hair Implant

Dr. Felix Hair Implant

Prin ce se deosebeste clinica Dr. Felix de alte clinici de profil

Pentru astfel de procedee si procese este nevoie de persoane specializate, cu experienta in domeniu. Multe persoane evita sa apeleze la astfel de metode pentru ca se tem de rezultate. La clinica Dr. Felix Hair Implant clientii pot beneficia de servicii de top. Echipa este formata doar din medici ultraspecializati, care au preluat si au invatat din tehnicile occidentale. 

Acestia ofera servicii de o calitate inalta, care ofera clientilor avantajul de a nu trece granita pentru a beneficia de astfel de schimbari. Fiecare etapa a interventiei este realizata manual de medici si datorita tehnicii Q-FUE pe care o folosesc, nu este deloc invaziva. 

Etapele si extractia fiecarui fir de par este preluata si implantata manual, ceea ce face ca rezultatele sa fie incontestabile. Testimonialele clientilor multumiti si pozele de dupa interventii atesta aspectul natural obtinut de acestia. 

Schimbari radicale in viata 

Nu exista sangerari si pacientul nu trebuie sa se refaca dupa acest proces, ci isi poate continua viata imediat dupa. O clinica formata dintr-o echipa specializata in domeniu, in continua dezvoltare si preluare de noi tehnici. Parul reprezinta una dintre cele mai importante parti ale corpului, de aceea lipsa lui poate scadea increderea in sine.

Un implant semnifica schimbarea fizica, dar si schimbarea psihica vizibila. Totul in viata poate fi vazut cu alti ochi de o persoana care a vizitat clinica Dr. Felix si a beneficiat de un transplant. Inafara de transplantul de par capilar, clientii pot beneficia si de transplant de sprancene sau barba, pentru ca si acestea pot afecta persoanele in cauza.

Pentru mai multe informatii sau programari puteti suna la numarul +40 720 254 368.