Invata engleza online cu Docentisimo

BUCURESTI - 2 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Limba engleza a devenit atat de raspandita in toata lumea, incat fiecare persoana, de orice varsta, a ajuns sa stie cateva cuvinte uzuale. O intalnim in toate domeniile si inevitabil se intampla sa invatam cuvinte sau chiar fraze in aceasta limba.

Docentisimo.ro

Docentisimo.ro

Cel mai elocvent exemplu este situatia in care ne petrecem vacanta intr-o tara straina si ne folosim de limba engleza pentru a ne putea intelege cu cei de acolo.

Dar nu este suficient sa stim cateva cuvinte si fraze pentru ca limba engleza sa ne ajute. Un curs online, sustinut de profesori ce au studii si experienta in domeniu, ar putea fi solutia ideala.

Un mediu propice invatarii limbii engleze - Docentisimo Educational Centre

Docentisimo Educational Centre este locul unde putem urma cursuri de limba engleza pentru orice nivel, fie ca suntem incepatori sau avansati. Avem parte de o multime de avantaje daca optam pentru acest Centru. Printre acestea amintim:

  - Cursuri de calitate, predate de catre profesori cu experienta;
  - Grupe de maxim 6 cursanti, astfel incat profesorii sa se poata ocupa indeaproape de fiecare in parte;
  - Metode de predare interactive si inovative;
  - Folosirea limbii engleze in mod continuu in scris, citire si vorbire;
  - Materialele folosite la cursuri apartin unor edituri de prestigiu;
  - Orar flexibil, in functie de disponibilitatea fiecaruia;
  - Pregatire pentru examene de tip Cambridge;
  - Evaluarea progresului cursantilor la finalul fiecarui curs.

Ca o prima faza inaintea inceperii cursurilor este o evaluare pentru a se stabili nivelul la care se afla fiecare cursant in parte. In functie de rezultat, se va face repartizarea in grupe.

Pentru a putea participa la aceste cursuri online de limba engleza, cursantii nu au nevoie decat de un echipament adecvat (laptop, calculator sau tableta), un loc linistit sa poata desfasura cursul fara intreruperi si, bineinteles, de dorinta de a invata limba engleza. Este atat de simplu!

Mai multe detalii in legatura cu tipurile de cursuri desfasurate de Docentisimo Educational Centre, despre beneficiile urmarii cursurilor online, despre felul in care se face repartizarea pe grupe, dar si pentru a putea contacta echipa, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial.