Jadoris, o echipa de fotografi cu pasiune

BUCURESTI - 16 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fotografia joaca un rol crucial pentru amintirile si pretuirea fata de acestea. Desigur ca nimic nu se poate compara cu fericirea unor clipe, ca emotiile nu pot fi imortalizate, insa ipostazele da. Fotografia de nunta a inceput sa fie tot mai apreciata, fiind singura care poate crea amintiri unice ce dainuie in timp. Practic lumea a inceput sa puna fotografia de nunta pe un piedestal, dupa cum si merita.

Jadoris

Jadoris

Un eveniment special precum este o nunta spre exemplu, cere desigur prestanta si alegerea  unui fotograf nu doar priceput, ci si experimentat, unul profesionist. Este prima garantie ca si rezultatul va fi masura, ca albumul de nunta va fi unul original, deosebit. De aceea echipa Jadoris  este o recomandare.

Jadoris, un nume cu greutate

Aceasta echipa de 2 fotografi activeaza in Sibiu in principal, insa accepta provocarea de a participa la evenimente oriunde. Acolo unde talentul este nemarginit, de ce sa existe limite de distante, spre exemplu.

Experienta in domeniu este deja un aspect ce ii recomanda, fapt ce incurajeaza pe cei in cautare de fotografi profesionisti. Mai mult decat atat, o astfel de echipa este creatoare de stil, transpune in fiecare fotografie o emotie. Nimic nu este standard, nimic nu este banal, astfel ca fiecare album de nunta va fi o abordare ce se pliaza pe stilul cuplului.

Colaborarea cu Jadoris

O nunta, spre exemplu, implica numeroase momente, traditii, trairi si emotii. Totul este unic si este pana la urma o singura sansa in viata de a trai astfel de clipe si de a fi in ipostaza de  mire si mireasa. De aceea, pentru a nu rata nimic, fotograful ales va fi prezent pe toata durata evenimentului, ba chiar si inainte de inceperea acestuia, fotografiind chiar si pregatirile.

Jadoris, echipa de fotografi profesionisti, se asigura ca atat mirele cat si mireasa sunt insotiti in toti pasii lor spre uniunea destinelor. Se va fotografia tot, insa fara ca acest aspect sa fie suparator sau sa ofere celor doi senzatia de a fi umariti mereu.

Se doresc zambete sincere, fericire pe chipul celor doi, emotii imortalizate pentru a fi retraite si mai tarziu, peste ani, cand se vor vedea fotografiile de nunta.

Trebuie spus ca in contractul semnat intre parti se va specifica clar pachetul foto ales. Mentiuni despre sedinta foto, cea premergatoare evenimentului – save the date – sau cea de dupa – trash the dress – sunt alegeri aparte de activitatea fotografica pentru marea zi.

Mirii pot opta pentru realizarea unui album din fotografiile realizate cu atat de multa pasiune, pricepere si atentie.

Rezervare de data

Recomandarea pentru a putea beneficia de cuplul de fotografi de la Jadoris este sa rezervati data din timp. Niciodata nu este prea devreme, astfel ca de indata ce se stabileste si data evenimentului, alegerea fotografului este un pas urmator. Jadoris este emblema calitatii, un brand ravnit, un cuplu de fotografi cautati si astfel veti dori sa va sporiti sansele de a avea parte de o colaborare cu acesta.

Cei interesati regasesc raspunsuri si detalii de interes in cadrul paginii oficiale, jadoris.com si pe retelele sociale de asemenea.