Linia de pantaloni de dama de la Naami – definitia de stil casual sau office

BUCURESTI - 13 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In trecut, pantalonii erau specifici doar partii masculine, in timp ce femeile adoptau tinute de genul rochiilor si a fustelor. Ceea ce in trecut era o ofensa la adresa masculinitatii, este astazi o alta optiune vestimentara. Ce-i drept, se pune adesea accent pe partea mai sobra, pe un stil ce duce cu gandul la tinutele de tip office. Iata si ce optiuni ofera Naami in acest sens.

Naami Pantaloni

Naami Pantaloni

Arta elegantei feminine cand vine vorba de pantaloni tine de un mod sublim prin care se contureaza liniile corpului si o atitudine potrivita ce insoteste o astfel de tinuta. De aceea, Naami propune o linie de pantaloni dama cu varietate de modele, ce demonstreaza versatilitatea acestora.

Pantaloni eleganti

Pentru ca eleganta este un atribut ce nu trebuie pierdut niciodata, ci mai degraba tot mai frecvent asociat cu o tinuta si cu o prezenta feminina, Naami include in linia sa de pantaloni de dama si stilul celor eleganti. Poate fi vorba despre stilul Nife, de lungime moderna, pana la glezne. Sunt un croi de tip pana, cu specifica linie centrala pe toata lungimea pantalonului. Ce are deosebit acest model este si detaliul geometric de la talie, o pata cromatica ce iese in evidenta.

Pantalonii anilor 80

Pentru ca un stil cu influenta vintage, de genul anilor 80, este inca la moda, o pereche de pantaloni de acest gen sunt de dorit. Buzunare laterale, pantalon lung cu talie clasica. Dispun de un tiv bine definit si de inchidere in fermoar, pe acelasi stil clasic. 

Pantaloni casual

Pentru acele femei care isi doresc un aspect chic si simt nevoia de a purta pantaloni, trebuie sa se indrepte spre alte stiluri de la Naami. De data aceasta se pune mai mult accent pe stilul relaxat, asa cum se prezinta si pantalonii chino. Acestia adauga buzunare laterale, au pliuri in partea din fata, bata lata si un element de tip funda intr-o parte a taliei.

Astfel de pantaloni vin si in nuante placute de roz sau rosu si se asociaza cel mai adesea cu un aspect interesant, casual.

Pantaloni diversi

Ca o dovada a faptului ca Naami aduce in atentia publicului feminin stiluri moderne, in trenduri, colectia de pantaloni este una diversa. Include stilul celor conici, cei drepti, evazati, lungi sau pana la glezna. Un model regasit aici poate fi alegerea perfecta pentru cele in cautare de pantaloni cu manseta, eleganti si nu numai.

Cu o varietate si la capitolul de cromatica, Naami este definitia complexa despre cum trebuie sa arate o garderoba. In functie de contexte, stari si ce le avantajeaza mai bine pe purtatoare, pantalonul ideal se alege cu atentie. Din fericire, exista optiuni si o modalitate facila de a comanda. Magazinul online Naami isi arata disponibilitatea catre acest segment. In plus, ofera puncte de loialitate pentru comenzile realizate ce se pot concretiza in vouchere.

Naami iti ofera sansa de a fi eleganta chiar si cand porti pantaloni. Descopera-ti stilul potrivit si poarta cu mandrie pantalonii ce iti ofera un aer impunator.