Magazinul Instalatiilor - achizitii pentru locuinta ta

BUCURESTI - 29 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul Instalatiilor este o companie care are la baza domeniul instalatiilor termice, electrice si sanitare. Acesta ofera solutii, servicii si produse publicului interesat in ceea ce priveste renovarea, construirea unui spatiu sau redecorarea gradinei.

magazinulinstalatiilor.ro

magazinulinstalatiilor.ro

Printre produsele oferite se numara panouri solare, cazane si centrale, sistem de incalzire prin pardoseala, radiatoare, accesorii pentru gradina, produse de gradinarit, pentru uz casnic etc. 

Magazinul Instalatiilor ofera calitate inalta 

Compania nu are un public tinta caruia sa i se adreseze, deci  ofera produse si servicii atat persoanelor fizice, cat si societatilor de executie. 

De-a lungul timpului, compania a adunat un portofoliu de clienti  multumiti datorita faptului ca pun un deosebit accent pe ceea ce inseamna calitatea produselor, cat si promptitudinea cu care raspund nevoilor clientilor. 

Un alt aspect important care se regaseste in compania Magazinul Instalatiilor este consilierea, cat si consultanta pentru fiecare potential client. Este adevarat faptul ca pentru orice produs exista instructiuni de utilizare, insa in anumite situatii nu este de ajuns.

Echipa din cadrul companiei ofera o consultanta amanuntita  prin  care clientii pot lua mai usor o decizie de cumparare a unui produs. 

Chiar daca sediul fizic  se afla in judetul Suceava, toate produsele pot fi comandate si online de pe site-ul  magazinulinstalatiilor.ro. Produsele achizitionate de catre clienti se livreaza catre adresa respectiva prin curier rapid, in aproximativ 72 de ore. Plata de asemenea se poate face si cu cardul. In plus, in cadrul site-ului puteti beneficia de oferte si promotii de sezon. 

Persoanele care doresc sa faca o achizitie mai mare, Magazinul Instalatiilor pune la dispozitia clientilor posibilitatea de a cumpara produse in rate, fara dobanda. 

Faptul ca se apropie sezonul cald, este momentul cel mai potrivit pentru renovarea locuintei si redecorarea gradinei. Asadar, persoanele care doresc sa aiba parte o consiliere in ceea ce priveste alegerea produselor potrivite, pot apela cu incredere la echipa din cadrul companiei Magazinul Instalatiilor. 

Pentru mai multe informatii cu privire la categoriile de produse, puteti accesa site-ul oficial magazinulinstalatiilor.ro.

Date de contact:

Sediu: Strada Soimului nr. 4, Suceava

Telefon: 0746 326 668

e-MAIL: comenzi@magazinulinstalatiilor.ro