Mancaro - magazinul instalatiilor ce ofera produse si servicii inalt calitative

BUCURESTI - 6 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

1998 a fost anul in care compania Marcaro si-a facut aparitia pe piata de profil a instalatiilor termice, sanitare si electrice din Romania. De atunci si pana in prezent, Marcaro, cu site-ul oficial magazinulinstalatiilor.ro, se bucura de popularitate in randul societatilor de executie, dar si in randul persoanelor fizice. Reteaua fizica de magazine, alaturi bineinteles de cel online, prezinta pentru cei interesati categorii extinse de produse inalt calitative, pliabile pe orice buget.

Magazinul Instalatiilor

Magazinul Instalatiilor

Un catalog vast de produse, expus prin intermediul categoriilor sugestive

Mancaro, Magazinul Instalatiilor, a pus la dispozitia celor interesati un catalog extins de produse. Vorbim aici de instalatii termice, sanitare si electrice. Pentru cei din zona Moldovei, cu preponderenta din apropiera Sucevei, Mancaro are si doua magazine fizice - unul in cartierul Burdujeni, iar celelalt in Itcani, Suceava. De consultanta gratuita si solutii optime beneficiaza si cei ce opteaza pentru a face achizitii din mediul online.

Astfel, daca va numarati printre cei interesati de instalatii termice, sanitare si electrice, accesati magazinul online magazinulinstalatiilor.ro pentru a intra in contact cu intregul catalog de produse disponibile.

Dupa cum s-a spus si anterior, categoriile de produse sunt diverse. Amintim aici de categoria produselor termice, electrice, produse pentru constructii, accesorii pentru gresie si faianta, curte si gradina, finisare si amenajari interioare, produse pentru baie, bucatarie, dar si scule si unelte. In aceeasi ordine de idei, exista o categorie intitulata produse de sezon actualizata constant doar cu produsele aflate la mare cautare in perioada in cauza.

Fiecare categorie de produse este de asemenea formata din subcategorii cu titluri sugestive. In acest fel, veti eficientiza intreaga operatiune de descoperire a produsului dorit. Sa nu uitam ca regasiti in cadrul site-ului informatii descriptive pentru fiecare produs in parte. In acest fel, veti sti cu exactitate de ce aveti nevoie.

Produsele dorite se livreaza catre adresa in cauza prin curier rapid, in maxim 72 de ore. Posibilitatea de a plati cu cardul face parte tot din pachetul de beneficii cu care clientii sunt intampinati, alaturi bineinteles de ofertele de sezon ce contin produse la preturi reduse.

Pentru si mai multe detalii ce privesc produsele si categoriile de produse enuntate anterior, sunteti invitati sa accesati magazinulinstalatiilor.ro.