Masurarea pH-ului lactatelor si a alimentelor, mai simpla cu dispozitivul portabil de la Precisa

BUCURESTI - 10 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Indispensabil in industria alimentara, aparatul pentru masurarea temperaturii si a pH-ului produselor lactate trebuie sa se plieze pe anumite cerinte de calitate pentru a asigura, la randul lui, calitatea lactatelor. Nu orice dispozitiv va oferi deci performantele dorite, astfel ca alegerea in acest sens trebuie realizata cu responsabilitate.

precisa.ro

precisa.ro

precisa -ro/" title="precisa.ro">Precisa.ro este furnizor consacrat de aparatura, echipamente, sticlarie si consumabile pentru spatiile de laboratoare si nu doar, ce intampina publicul larg cu aparate portabile, special concepute pentru a monitoriza pH-ul laptelui, printre altele. Este o achizitie in cazul careia nu este permis niciun compromis.

Iata ce recomanda propunerile de pe Precisa.ro vizavi de astfel de masuratori.

Aparatul portabil pentru masurarea pH-ului din lactate, de la Precisa

Cu rol crucial in industria alimentara pentru ca asigura calitatea produselor lactate, aparatul portabil de la Precisa vine cu o serie de calitati ce favorizeaza utilizarea lui.

Vine in dotare cu un electrod de pH usor de curatat, robust, cu varf conic, cu corp realizat din PVDF. Se recomanda utilizarea lui atat pentru branzeturi, cat si pentru carne. Vine cu avantajul ca previne infundarea sa asa cum este cazul altor dispozitive, datorita jonctiunii de referinta de tip manson.

Un astfel de dispozitiv este recomandat pentru ca realizeaza compensarea automata cu temperatura, calibrarea in 2 puncte se face de asemenea automat si este impermeabil.

Despre varful conic din dotare, care este realizat din sticla, de mentionat este capacitatea de penetrare a solidelor, semisolidelor, dar si a emulsiilor, in ideea de a masura in mod direct pH-ul alimentelor - incepand de la lapte si pana la branzeturi, carne, iaurturi etc.

Revenind la mentiunea cu privire la materialul dispozitivului, PVDF-ul este apreciat pentru rezistenta sporita pe care o prezinta in contact cu solventi si substante chimice diverse, fiind un plastic durabil. Se comporta excelent si in caz de abraziune, la dezvoltarea fungilor, la actiunea radiatiilor nucleare si ultraviolete, dar si rezistenta mecanica.

Despre caracteristicile si functiile pe care aparatul portabil le inglobeaza pot citi mai multe cei interesati pe precisa.ro, de unde pot sa il si comande la un cost rezonabil in raport cu performanele specifice.

Taguri: precisa.roprecisaph lactate
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/masurarea-ph-ului-lactatelor-si-a-alimentelor-mai-simpla-cu-dispozitivul-portabil-de-la-precisa