Mb Dental, clinica stomatologica ce ofera solutii complete pentru pacienti

BUCURESTI - 23 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Mb Dental, clinica stomatologica cu doua puncte de lucru Cluj-Napoca si Floresti, ofera tuturor celor interesati de servicii stomatologice pachete complexe, cu solutii variate. Medicii ce activeaza in aceasta echipa medicala aplica tehnologii moderne, lucreaza cu empatie si sunt profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.

Mb Dental

Mb Dental

Dincolo de serviciile de preventie si de baza, de tratament, pacientii in cautare de solutii pentru problemele dentare mai complicate, cei care au nevoie de substitut al dintilor naturali lipsa, vor regasi la Mb Dental raspunsul de care au nevoie. Aici regasim tratamente de albire profesionala, implantologie, tratamente la microscop, parodontale de asemenea.

Stomatologie pentru copii

In cazul celor mici, problemele dentare pot sa apara destul de repede, asa zisa carie de biberin fiind o confirmare in acest sens. Cu cat mai curand parintii sunt indrumati corespunzator de medicul stomatolog specialist, cu atat mai bine pentru evolutia copilului.

Nu oricine poate lucra cu cei mici, de aceea echipa Mb Dental este o recomandare. Exista o atentie deosebita pentru adaptarea serviciilor pentru un public de acest gen. Asadar, veti gasi pachete de servicii speciale pentru diversele categorii de varsta. Mb Dental Junior se adreseaza celor mici si adultilor responsabili din viata copiilor, cu servicii complexe ce implica nu doar tratamentele stomatologice, ci si consiliere pentru a depasi frica de medic si pentru a descoperi mai multe despre nutritia potrivita si ce duce la probleme dentare.

Mai mult decat atat, programul este flexibil pentru a oferi parintilor varianta potrivita indiferent de activitatile zilnice. Pentru anestezie, Mb Dental ofera inhalosedare.

Servicii stomatologice aduse la rang de performanta

MB Dental isi propune sa fie mai mult decat un o clinica stomatologica. Aici regasim mai multa empatie ca oricand si servicii personalizate, adaptate fiecarui pacient. Mb Dental isi propune sa contribuie la educarea maselor, astfel incat consilierii specializati din cadrul clinicii ii pot ajuta pe cei cu teama de durere si de medic sa isi depaseasca starile de anxietate. Una din cauzele de amanare a tratamentelor stomatologice poate fi tocmai teama sau chiar fobia de medicul stomatolog si de durere.

Pentru detalii, cei interesati pot accesa pagina oficiala, mbdental.ro.