Mentiuni de la Elematis privind colaborarile si interesele clientilor

BUCURESTI - 26 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Elematis, specialist in echipamente si scule electrice , mentioneaza aria sa de activitate si toate detaliile de interes privind colaborarile. Intrucat dispune si de un magazin online, furnizorul in cauza isi manifesta tot mai mult interes in a se adresa publicului cu servicii complexe.

Elematis

Elematis

Servicii si produse industriale sau rezidentiale

Merita de amintit ca elematis.ro se axeaza pe doua segmente, cel industrial, cat si cel rezidential. Asadar nu va conta complexitatea proiectarii unui sistem electric, caci acelasi loc gazduieste optiuni de echipamente necesare. Stabilizatoarele, clemele de legatura, copex-uri si tuburi, sigurante sau doze de aparat si derivate sunt doar cateva mentiuni despre catalogul de produse. Iar la capitolul industrial se vor gasi inclusiv dulapuri si tablouri metalice, echipamente de santier, folosite la manipulare, precum si alte accesorii pentru tablourile electrice.

Magazin online precum si fizic

Elematis si-a extins activitatea si in mediul online, insa reputatia si-a castigat-o inca din timpul activitatii desfasurate in cadrul magazinului fizic. Cu un stoc mereu actualizat, cu oferte constante, Elematis a devenit cunoscut ca fiind un aliat al celor care ajung la capitolul de investitie in sistemul electric. Asta indiferent care va fi sursa achizitiilor, online sau nu.

Mai mult decat un simplu magazin, echipa Elematis se adreseaza celor interesati si de partea de consiliere. Avand in vedere ca piata de profil este una vasta, ca optiunile - chiar si pentru un singur tip de produs - sunt multiple, de la branduri vestite, orice client se poate simti ceva mai mult decat confuz in legatura cu ce trebuie sa aleaga. Echipa Elematis dispune de experienta, competente si specialisti care pot oferi informatii avizate cu privire la segmentul electric si tot ce tine de acesta.

Alte servicii Elematis

Dincolo de a fi un furnizor complex si prompt in ceea ce priveste sculele si echipamentele electrice, Elematis poate executa si tablouri electrice de distributie si automatizari industriale. O astfel de lucrare urmareste si respectarea cerintelor conform cu nevoile utilizatorilor, criteriile de calitate si normele de siguranta impuse.

Mai cu seama cand este vorba de un numar mare de consumatori electrici, cand se impune nevoia de investitie intr-un sistem complex si modern, nu se poate realiza aceasta misiune decat cu ajutorul unor specialisti. Elematis isi poate asuma cu succes o astfel de lucrare. Dispune si de certificarea calitatii, deci un motiv in plus de incredere acordata trebuie sa existe.

Colaborarea cu Elematis

Pentru cei interesati sa colaboreze cu Elematis, indiferent despre ce tip de serviciu este vorba, contactul online poate fi cea mai facila cale. Insa si in conditiile in care se vor solicita mai multe produse si servicii, se pune la dispozitie posibilitatea de a cere o oferta de pret. Asta aduce mai aproape furnizorul de client si face ca serviciile de colaborare intre parti sa fie mai avantajoase, cu o abordare personalizata.

Fara a subestima ce inseamna importanta unui sistem electric bine pus la punct si prin a intelege pe deplin cat de mult conteaza siguranta utilizarii unui astfel de sistem, orice investitie facuta in acest sens va fi dublata de nevoia de a gasi un specialist. Elematis poate fi acest raspuns.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/mentiuni-de-la-elematis-privind-colaborarile-si-interesele-clientilor