Mobila pentru dormitor la comanda - in oferta expertilor de la ProDesignArt

BUCURESTI - 3 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

La capitolul mobilier, cu totii ne dorim doar ce e mai bun. In pachetul asteptarilor noastre, din postura de cumparatori, intra calitatea mobilierului, aspectul sau, dar si pretul, fiind cele care influenteaza intr-o oarecare masura achizitia.

ProDesignArt

ProDesignArt

Expertii de la ProDesignArt au pregatit pentru cei interesati, in cadrul site-ului oficial, o multime de recomandari de mobilier, atat pentru dormitor, cat si pentru bucatarie, dressing, living si nu numai. Ofertele de la ProDesignArt nu se opresc aici - ei pun la dispozitie si categorii diverse de piese de interior precum canapele si fotolii, mobilier profesional, electrocasnice, usi glisante, saltele, mese si chiar mobila pentru birou.

Posiblitatea de a beneficia de mobila pentru dormitor personalizata

Cei de la ProDesignArt le ofera celor interesati posibilitatea de a beneficia de mobilier pentru dormitor personalizat, prin intermediul serviciului „mobila la comanda”. Pentru detalii exacte ce privesc acest serviciu, viitorii beneficiari sunt invitati sa ia legatura cu un expert din echipa ProDesignArt.

Chiar si cea mai simpla schita le poate fi de ajutor celor ce se ocupa de realizarea mobiliei la comanda. Prin intermediul ei se poate obtine si o cotatie de pret. Bineinteles, in cazul in care cel interesat nu s-a descurcat cu crearea unei schite, cei de la ProDesignArt se pot ocupa de realizarea acesteia, dar si de masurile aferente din locuinta in mod gratuit. Un designer cu experienta se va deplasa la adresa persoanei in cauza pentru a efecuta toate masuratorile necesare si pentru a compune impreuna cu aceasta un plan exact al schitei.

ProDesignArt livreaza gratuit mobila la comanda in Bucuresti si zonele limitrofe pe o raza de maxim 5 kilometri. Indiferent de modelul de mobilier dorit, acesta vine insotit de o garantie de 2 ani ce atesta calitatea.

Cat dureaza producerea mobiliei de comanda pentru dormitor sau oricare alta incapere? Expertii ofera intotdeuna un timp estimativ de finalizare ce se incadreaza intre 20 si 30 de zile. Cei peste 10 ani de experienta in acest domeniu ii recomanda a fi expertii de care bucurestenii au nevoie atunci cand vine vorba de mobila la comanda.

Mai multe detalii ce privesc acest serviciu se regasesc pe prodesignart.ro.

Taguri: prodesignart