Moda cadourilor de Anul Nou – idei si recomandari

BUCURESTI - 5 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Trecerea dintre ani este un moment ce merita a fi sarbatorit impreuna cu cei dragi. Pe langa mesele imbelsugate, povestile spuse langa foc, acea seara magica este si o clipa perfecta pentru a darui cadouri. Avand in vedere ca trecerea in Noul An se doreste a fi una cu zambetul pe buze, cadourile chiar pot sustine acest lucru.

giftexpress

giftexpress

Cerintele ce tin de alegerea cadoului nu sunt greu de indeplinit in cadrul unui astfel de moment. Scopul acestui gest este de a aduce pe fata persoanei ce primeste cadoul un zambet larg, o stare de bine si sentimentul de recunostinta – lucruri prin care se poate incepe Noul An cu dreptul.

Idei creative de cadouri pentru parinti

Atunci cand compui pachetul pentru mama sa nu uiti de flori. Orice femeie adora sa primeasca flori – sunt elementele ce pot exprima mai mult decat cuvintele, guvernate de iubire si admiratie. Pe langa flori, pe https://www.giftexpress.ro/ se regaseste un cadou dedicat intru totul mamelor – sticla de vin personalizata.

Aceasta sticla vine insotita de doua pahare – toate pictate manual in culori vesele, roz si mov cu floricele. Totodata, mesajul va fi scris de mana si va purta emotiile si toata recunostinta fata de aceasta fiinta draga.

Cadoul pentru tata poate urma aceeasi idee la fel ca pentru mama. Tot pe giftexpress.ro se regaseste sticla de vin personalizata, frumos ambalata, inscriptionata cu mesajul pe care il doreste fiecare, dedicata tatilor.

Intreg pachetul este format din sticla de vin, doua pahare de sticla si cutia de cadouri. Paharele sunt pictate in stil ombre, in culorile galben si verde.

O alta recomandare de cadou pentru cei dragi ar fi lumanarile, suporturile de lumanari, sfesnicele sau candelele parfumate. Avand in vedere ca la trecerea dintre ani se creeaza o atmosfera magica, ea poate fi intretinuta pe tot parcursul serii de lumanarile si seturile de aromaterapie.

Lumanarile cu parfumul lor puternic reprezinta un cadou de care toti cei din jurul mesei se vor bucura. Nu in ultimul rand, in cadrul magazinului exista seturi de aromaterapie pe diferite forme – aripi, ingerasi, globuri sau simple in forma de patrate pe negru, de exemplu.

Cadouri pentru bunici – cum se pot simti din nou tineri

Bunicii nu trebuie sa lipseasca de la celebrarea trecerii dintre ani. Un cadou inedit pentru ei ar fi cel care i-ar face sa se simta din nou tineri. De exemplu, bunicii au de obicei o cutie cu aminiti – poze, insigne, bratari si alte lucruri ce reprezinta marcajele unor evenimente importante din viata.

O recomandare de cadou ar fi o rama foto argintata de pe giftexpress.ro. Cei se pot sustrage din cutia cu amintiri o poza de a lor de la nunta, de exemplu, ii vor reda viata asezand-o intr-o rama foto pe masura. Momentul in care vor primi cadoul va fi unul incarcat de emotii si totodata, un moment perfect pentru a depana amintiri. Pozele cu bunicii de cand erau tineri intr-o rama argintata pot purta la fel de multe emotii si amintiri neimpartasite.

Si mai multe sugestii de cadouri pentru acest moment de celebrare a Noului An se regasesc pe https://www.giftexpress.ro/.