Muzica, masaj și relaxare - toate incluse intr-un singur fotoliu de masaj, Maia by Masatto

BUCURESTI - 27 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Masatto, brand de top pe nisa fotoliilor de masaj, aduce in atentia publicului unul din performantele sale produse sub denumirea Maia. Cu 6 showroom-uri in tara, o gama proprie de fotolii, nu mai putin de 14, Masatto a redefinit luxul la propriu si la figurat. Asta pentru ca fotoliile de marca proprie sunt intruchiparea luxului, cu tehnologii ultraperformante si design deosebit, distinct, unic.

fotoliu de masaj Maia masatto.ro

fotoliu de masaj Maia masatto.ro

Masatto inseamna la ora actuala unul din cele mai puternice branduri, ce tine pasul cu nevoile publicului, astfel incat sa ofere si solutia potrivita. Fotoliile de masaj by Masatto pot masa performant, asemenea unui terapeut, insa in varianta continua, cu programe optimizate. Nimic nu se compara cu personalizarea terapiilor ori aceste fotolii ofera exact o astfel de experienta.

Mai mult decat atat, 3 dintre tipurile de fotolii by Masatto incorporeaza tehnologii ultraperformante, ce duc masajul la cote maxime. Vorbim aici de modelele star - Thai, Divina si Maia - cele 3 scaune de masaj pe care oricine si-ar dori sa le testeze, cel putin o data in viata.

Maia, fotoliu home deluxe 3D

Un fotoliu masaj Maia incanta utilizatorul in mod special cu sistemul patentat cu 6 role. Maseaza 3D, are inclus sistem de incalzire pentru zona spatelui si totodata si sonorizare inclusa. Ca o confirmare a faptului ca fotoliie de masaj de la acest brand producator sunt mai complexe decat am crede, Maia include deci tehnologie de top, ofera sesiuni de masaj, de relaxare, acompaniate de muzica, intregind asadar experienta divina pe care o traieste utilizatorul.

Asadar, are nevoie de o distanta de numai 8 cm fata de perete. Include: 5 ani garantie, transport gratuit si ca orice alt fotoliu de la Masatto poate fi testat, gratuit, in showroom sau la domiciliu.

Pentru cei care doresc sa fie convinsi de investitia pe care o vor face, vor fi ghidati de consilieri in setarile programelor. Testarea gratuita va fi un preambul al experientei complexe a masajelor oferite de fotoliul Maia. Testati performanta unui fotoliu ce reda starea de bine!

Contact:

+40 756 478 789

contact@masatto.ro