Nevoia de dezvoltare personală și ce cărți ne recomandă Editura ForYou

BUCURESTI - 10 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Dezvoltarea personală este un concept atât de des auzit în ultima perioadă, dar câți dintre noi îl înțelegem în adevăratul sens? Știm oare că acesta implică un șir de acțiuni pe care ni le propunem pentru a crește ca persoane și nu se limitează doar la dorința de a evolua? Motivația nu este tot, dar reprezintă un factor important în tot acest proces, alături de un altul în aceeași măsură de relevant: cărțile de dezvoltare personală. Dacă în ceea ce privește primul aspect fiecare își are stabilit un obiectiv precis, alegerea celor mai potrivite cărți despre socializare, comunicare, dragoste, relaționare, creativitate sau orice domeniu care atinge corzile sensibilității unei ființe poate veni ca o adevărată provocare.

editura-foryou.ro

editura-foryou.ro

Dezvoltarea persoanală reprezintă un subiect extrem de cercetat, diversele cărți ce îl tratează reușind să scoată la lumină răspunsuri accesibile pentru cei care prezintă interes pentru acesta. Scopul tuturor acestora este unul – de a atrage succesul într-o vreme în lumea evoluează alert. După cum descoperim și în rândurile de mai jos în titlurile unora dintre cele mai citite carti dezvoltare personala propuse pe editura-foryou.ro, în fiecare există un potențial deosebit – cheia către reușita personală, dar și cea profesională, soluția pentru a ne ridica viața din punct de vedere calitativ, de a ne realiza visurile și aspirațiile.

De multe ori cauza inevoluției pe plan personal și profesional o constituie frustrările, nemulțumirile, dezamăgirile din trecut. Toate acestea sunt piedici în calea unui viitor strălucit dacă nu reușim să le depășim ca atare. Adevăr, triumf și transformare a Sandrei Anne Taylor este o carte plină de învățături folositoare cu privire la cele mai simple abordări ale succesului – calea cea mai bună pentru a trece peste toate neajunsurile și a ne atinge aspirațiile.

Dezvoltarea personală este un proces care presupune cu mult mai mult decât ne imaginăm. Abia atunci când conștientizăm că există factori mult mai importanți decât gândurile care atrag lucrurile bune în viața noastră, facem primul pas spre dezvoltare. Sandra Anne Taylor ne destăinuie detalii prețioase cu privire la modul în care ne influențează conștiința colectivă, ciclurile naturale, mediul, karma și intenția sufletelor întreaga viață, modul în care aceasta se desfășoară.

Suntem înconjurați de o ficțiune fictivă ce constituie motivul real pentru care lucrurile decurg într-un anumit mod – trebuie să învățăm să depășin cu succes fiecare piedică pe care o întâmpinăm însă fără teamă sau învinovățire de sine. Potrivit acestei cărți dezvoltare personală, conștiința noastră este cea care transformă în oportunitate orice adversitate.

Alegeri și iluziiCum am ajuns unde sunt și cum ajung unde vreau să fiu? a lui Eldon Taylor este un alt izvor bogat de informații ce cuprinde sfaturi de dezvoltare personală, prezentate astfel încât să înțelegem modul în care funcționează mintea omenească, precum și modul în care aceasta ne ajută să ne îndeplinim scopurile.

Desprindem din această carte învățături folositoare despre cum găsim răspunsurile de care avem nevoie în anumite momente ale vieții, dar și principala cauză a imposibilității de a ne autodepăși: scuzele ce vin sub forma unor raționalizări ca dacă aș fi ajutat de soartă.. și altele de acest fel. Cu alte cuvinte, această carte ne indică soluția pentru a ajunge unde ne-am propus, reprezentând o lectură de calitate atât pentru tineri, cât și pentru vârstnici.

Concluzia este că dezvoltarea personală se rezumă la dorințele fiecăruia, la un destin împlinit din toate punctele de vedere. Fructificarea abilităților cu care am fost înzestrați de la naștere depinde de motivația personală, dar și de căile pe care le urmăm pentru a ne atinge obiectivele.