Nicicand nu a fost mai simplu sa obtineti bucle afro! Aflati cum!

BUCURESTI - 11 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

O femeie va fi intotdeauna preocupata de aspectul sau personal. Fie ca o face pentru a se simti ea mai bine, pentru un boost de incredere, fie ca o face pentru a fi admirata de catre ceilalti, cert este ca majoritatea femeilor investesc mult in imaginea lor. In special in ceea ce priveste parul, femeile nu tin cont de sumele alocate pentru ca acesta sa fie ingrijit si cu aspect sanatos. Gina`s vine cu o propunere in acest sens.

ginas.ro

ginas.ro

Par intins sau ondulat? O dilema a femeii din ziua de azi

Tot mai multe femei trec prin situatia in care nu se pot hotari cum le place mai mult sa isi poarte parul - drept sau cu bucle? Varianta mai la indemana in cazul in care deja au parul drept este sa foloseasca ocazional un ondulator de par care sa le confere buclele pe care si le doresc.

In mod normal, buclele necesita o ingrijire speciala, acesta fiind unul dintre motivele pentru care este recomandat sa si le faca ocazional, spre deosebire de varianta cu solutie permanenta.

Este extrem de simplu ca femeile sa isi faca singure acasa bucle perfecte atunci cand dispun de ondulatorul potrivit. Acesta ar trebui sa fie unul de calitate, care sa se incalzeasca rapid si sa lase parul ca si cum ar fi aranjat la salon. Ingrijite cu un produs special pentru definirea buclelor, acestea ar trebui sa reziste pana la 3 zile.

Bucle afro perfecte cu ondulatorul de par Gina’s

Pentru a rezista cat mai mult timp, este indicat ca buclele sa fie mai mici, in caz contrar, in special in cazul parului lung si greu, se vor lasa in scurt timp. Un trend care se afla in momentul de fata in top este cel al buclelor afro.

Vorbim de bucle mici, perfecte si bine definite care se potrivesc in special pentru parul mediu si lung. Insa, pentru a le obtine, este nevoie de un ondulator profesional, asa cum sunt cele regasite in saloanele de top.

Magazinul online Gina’s, avand site-ul oficial www.ginas.ro, vine in sprijinul tuturor femeilor care pana acum au cheltuit sume impresionante la salon pentru a avea parte de buclele mult visate. Gina’s vine pe piata din Romania cu un ondulator revolutionar, cu tija confectionata din titan, avand un diametru de 7 mm. Fiind atat de ingust, buclele afro vor fi exact ca si la salon.

Inca un punct forte al acestui ondulator este incalzirea rapida, ce poate fi setata in 5 trepte de temperatura, ajungand de la 160°C si pana la 230°C. In acest fel, o suvita de par este gata ondulata intre 8 si 10 secunde.

In ceea ce priveste design-ul ondulatorului, acesta este de culoare roz, o culoare tipic feminina si extrem de chic. Este prevazut cu un cablu ce se roteste la 360°, cu o lungime de 1,85 m pentru o flexibilitate maxima.

Comenzile pot fi plasate direct pe site-ul oficial al magazinului si beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid. De asemenea, Gina`s ofera posibilitatea de retur al produsului in maxim 100 de zile, daca acesta are toate etichetele atasate si nu a fost utilizat.

Taguri: www.ginas.ro