Nolia Shop - magazin online de actualitate, cu produse calitative pentru manichiura

BUCURESTI - 4 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Atentia la detalii si grija pentru aspectul fizic sunt printre cele mai importante aspecte pentru ca o persoana sa impuna respect in societate, toate acestea acompaniate de un comportament impecabil si o atitudine potrivita. Alaturi de acestea, aliatii ideali ai femeilor sunt pantofii si manichiura impecabila. Pentru ca aceasta sa arate intr-un anume fel, este nevoie de produse calitative, special create in acest scop.

noliashop.ro

noliashop.ro

Nolia Shop aduce in atentia publicului feminin elemente esentiale pentru curatarea unghiilor si pentru realizarea unei manichiuri cu gel sau oja semipermanenta. Sunt variante care rezista timp indelungat, pana ce unghia creste si au devenit variantele preferate de majoritatea femeilor, in special de cele care nu au timp o data la cateva zile sa refaca manichiura pentru ca oja normala capata un aspect neplacut. Acest eshop dispune de toate elementele necesare, de actualitate in aceasta sfera de care se poate bucura orice clienta.

Culori si modele preferate in 2021

Pentru ca fiecare sezon vine cu o noua moda, chiar si cand vine vorba despre manichiura si pedichiura trendurile se schimba si noi modele fac un pas in fata. Pentru ca vor sa ofere clientilor exact ceea ce au nevoie si in functie de cerinte, Nolia Shop actualizeaza mereu stocul si imbogatesc portofoliul cu mai multe variante de produse astfel incat fiecare sa gaseasca ceea ce are nevoie.  

Un lucru bine stiut este faptul ca anul acesta culorile vedeta sunt galben si gri. Chiar si in materie de manichiura acestea ies in evidenta si combinate cu diverse accesorii pot crea un model de invidiat, de pus pe coperta unei reviste. Vopseaua acrilica de pe site este foarte pigmentata astfel incat modelul realizat cu aceasta sa fie vizibil, chiar daca optezi pentru culoarea galbena. Alaturi de acestea, folia de transfer ofera unghiei un aspect inedit, care poate fi de o anumita culoare sau chiar print de diverse tipuri. 

Anul acesta este in trend un model care presupune conturul unghiei in partea de sus de o anumita culoare si din ce in ce mai multe femei opteaza pentru aceasta varianta. Pentru acest model sunt potrivite culorile din gama de geluri pentru design de la Nolia Shop. 

Toate acestea sunt disponibile pe site-ul lor pe care il puteti accesa pentru a plasa orice comanda.

Contact:

nolia@noliashop.com.