Noutati de la Precisa - stocul este completat cu aparatura noua, ultracongelatoare si nu numai

BUCURESTI - 11 decembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Precisa, renumit furnizor pe nisa de echipamente si consumabile pentru laboratoare, mentine un constant interes de a aduce pentru public noutati. Este o nevoie de adaptare fata de cerintele pietei si totodata o constanta munca de a fi o solutie complexa pentru laboratoarele ce trebuie dotate corespunzator, cu aparatura specifica in functie de domeniul de activitate.

Precisa aparatura de laborator

Precisa aparatura de laborator

Ca o demonstratie a acestor eforturi pentru ca portofoliul de produse sa fie constant actualizat, Precisa aduce in lista de noutati produse de interes. Vorbim despre ultracongelatoare si presa automata pentru beton, printre altele. Acestea sunt produse prezentate in cadrul paginii oficiale, www.precisa.ro, unde poate fi ceruta si o cotatie de pret.

Ultracongelatoare

Acestea pot avea capacitati diferite, sunt insa de la aceeasi marca producatoare. Au avantajul de a economisi resurse pentru buna sa functionare. Sunt destinate a fi utilizate in mod exclusiv in laboratoare, sunt compacte si practice si mentin o temperatura stabila in functie de setarile de functionare efectuate.

Se disting prin functiile practice, prin varianta optima in care functioneaza, chiar cu zgomot redus. Doua astfel de produse sunt adaugate recent in lista de la Precisa.

Presa automata pentru beton

Destinata pentru testarea si controlul cilindrilor, a cuburilor sau a blocurilor de probe, astfel de prese sunt utile si necesare in laboratoarele de testare a materialelor de constructii. Iata ca acum fac parte din oferta de la Precisa. Varianta propusa este una cu tastatura digitala, cu functii practice precum de oprire automata dupa ce testarea este finalizata sau programarea pentru functionare.

In plus, la achizitia acestui produs softul de operare PC este gratuit.

Baie de apa

Nu in cele din urma, amintim ca Precisa a adus in stocul sau si baie de apa cu afisaj digital. Acest tip de aparat este util in industrii diverse, de la cea farmaceutica la cea chimica sau medicala, in domenii de cercetare de asemenea.  

Cum pot comanda

Precisa are prezenta online prin pagina oficiala precisa.ro. Pentru publicul din tara locatiile fizice din Sibiu, Iasi sau Slatina pot fi locul perfect in care sa gaseasca asistenta de care au nevoie pentru a comanda. Detalii pot fi obtinute si prin apel telefonic la unul din numerele inscrise in cadrul paginii.

Taguri: www.precisa.ro
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/noutati-de-la-precisa-stocul-este-completat-cu-aparatura-noua-ultracongelatoare-si-nu-numai