Nu Oricum - magazinul online de unde agricultorii isi incep primavara!

BUCURESTI - 27 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nu Oricum este magazinul online ce vine in ajutorul agricultorilor de pretutindeni. Adaposteste in ale sale vitrine virtuale produse diverse atat pentru micii agricultori, cat si pentru cei experimentati. Cu preturi accesibile oricui si diversitate in fiecare categorie de produse, Nu Oricum este magazinul online cu care agricultorii isi incep munca la camp.

nuoricum.ro

nuoricum.ro

Pentru ca timpul trece alarmant de repede, iar muncile campului nu pot astepta, Nu Oricum a pregatit deja stocul de produse necesare in domeniul agricol. Amintim aici de categoria cu poate cel mai mare interes pentru public si anume cea cu seminte de legume.

Soiuri diverse si preturi accesibile la semintele de legume!

Nu Oricum, cu site-ul oficial nuoricum.ro, aduce in atentia clientior o categorie extinsa cu seminte de legume. Este vorba de seminte de rosii, ardei, castraveti, conopida, varza, vinete, ridichi, telina, spanac, morcov si nu numai. Cei interesati de a achizitiona seminte de legume de aici trebuie sa stie ca pot gasi atat soiuri pure, cat si soiuri hibrid. Mai multe detalii in acest sens direct in cadrul site-ului oficial.

Pentru ca odata cu venirea primaverii incepe a doua etapa de fertilizare a solului, tot Nu Oricum dispune de produsele necesare. In categoria cu ingrasaminte vor regasi cei interesati agronutrienti, ingrasaminte chimice solide, dar si lichide si, bineinteles, ingrasaminte cu eliberare lenta.

Cat despre modul de utilizare al ingrasamintelor, fiecare produs achizitionat vine insotit de informatii cheie in acest sens. In cazul in care acestea nu sunt suficiente sau nu sunt clare, publicul poate lua oricand legatura cu personalul Nu Oricum pentru consultanta.

Sere si solarii construite cu echipamentele de la Nu Oricum!

Acest magazin online este renumit si pentru echipamentele complete pentru sere si solarii pe care le pune la dispozitia celor interesati. Vorbim printre altele despre folie profesionala pentru sere si solarii, folie microporoasa tip AGRILL, teava zincata, sisteme de irigare prin picurare, dar si accesorii.

Plasa de umbrire este un alt produs pe care cei interesati il pot achizitona. Mai multe detalii cu privire la produsele disponibile pe nuoricum.ro sau prin contact cu personalul.

Contact Nu Oricum

Comuna Baleni, Jud. Dambovita, soseaua Bucuresti-Targoviste

0787603417

office@nuoricum.ro

comenzi@nuoricum.ro

 

Taguri: nuoricum.ro