Nympheum, gama de cosmetice naturale pentru ingrijire de top

BUCURESTI - 11 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ingrijirea tenului, a pielii, ingrijirea corporala nu tine numai de aplicarea unor produse, ci despre alegeri potrivite ale acestor cosmetice. Gama naturala este recomandata pentru eficienta, pentru lipsa de contraindicatii si pentru ca darul naturii nu poate fi decat ceva potrivit. Fata de cosmeticele clasice, cand pielea poate avea reactii diverse, produsele naturale sunt fara risc si cu maximum de potential, sustinand desigur frumusetea naturala si fermitatea pielii.

Nympheum

Nympheum

Nympheum este brand cu produse naturale, producator autohton care readuce in prim plan ce inseamna puterea naturii concentrata in produse bine alese. Fiecare produs este certificat si vine alaturi de garantia calitatii. In plus, sunt retete realizate manual.

Retete curate si produse de calitate

Ca o definitie succinta, Nympheum este despre produse cosmetice naturale care respecta standardele de a nu include niciodata parabeni, conservanti sau parfum sintetic. Nu este vorba despre consistenta atractiva, despre miros placut sau o experienta senzoriala, ci despre o reteta compusa din ingrediente care hranesc pielea. Astfel, se exclude din start riscul unor reactii alergice sau a altor iritatii care impun stoparea sau schimbarea produselor.

Pentru necesitatea de a realiza un produs placut spre a fi folosit, sunt folosite ingrediente selectate atent, ce au miros natural, subtil.

Gama de produse cosmetice de la Nympheum cuprinde toate tipurile de cosmetice, pentru o ingrijire completa - pentru corp, ten, par si piele. Fiecare categorie in parte este diversa la randul sau, cu variante de larg uz sau pentru situatii anume, produse pentru remedierea unor probleme ale pielii, piele uscata, par tern, scalp cu matreata etc.

De asemenea, pachetele de produse asigura o ingrijire complexa, putand fi vorba despre un ritual creat spre imbunatarirea aspectului fizic. In cadrul magazinului online cu acelasi nume, nympheum.ro, se regasesc pachete de cosmetice ce includ produse pentru protectie solara, speciale pentru ten gras, pentru ingrijirea tenului tinand cont de tratarea ridurilor fine in faza incipienta aparute, pentru ten matur, sensibil, etc.

Ingrijire indiferent de sezon

Produsele cosmetice se aleg in functie de necesitati, de tipul de piele, de nevoia de a imbunatati aspectul. Cu toate acestea, unele produse se impun mai mult in anumite perioade ale anului. In mod special in perioada verii se impune anumite masuri speciale, de la protectia solara la ingrijirea parului ce sufera din cauza caldurii si a decolorarii. De la gel pentru picioare obosite la ulei de plaja, Nympheum a creat o gama variata de cosmetice care sa acopere tot necesarul, indiferent de sezon.

Nu exista un timp potrivit pentru a incepe folosirea cosmeticelor naturale. In fond, acestea sustin frumusetea natura, hranind si furnizand pielii un complex de vitamine si nutrienti, din ingredientele naturale. Ca un plus de incredere fata de acest producator, exista si certificari care atesta calitatea produselor, cosmeticele acestea fiind testate in laboratoare acreditate RENAR. Sunt excluse testarile pe animale.

Gama de produse este disponibila exclusiv online, in cadrul magazinului online unde se pot comanda tipurile de produse dorite. Pentru comenzi de 150 de lei minim transportul este gratuit. Consilierea online va poate ajuta sa selectati tipurile de cosmetice necesare tipului de piele.