Organizarea unei petreceri cu personaje – solutia perfecta pentru copilul tau

BUCURESTI - 19 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Perioada copilariei este una in care cel mic este foarte usor influentat si in care creativitatea, alaturi de imaginatie, pot prinde contur, dezvoltandu-i astfel personalitatea. Sunt diferite solutii pentru a oferi momente placute copiilor, insa de departe cea mai frumoasa si mai indragita este organizarea unei petreceri, dar nu orice fel de petrecere, ci una cu personaje .

paradisulpersonajelor.ro

paradisulpersonajelor.ro

In aceasta situatie este foarte important de apelat la o echipa profesionista si care sa aiba o experienta suficienta pentru a oferi o atmosfera de neuitat. Pe baza acestor aspecte anterior mentionate, echipa de la Paradisulpersonajelor.ro este un reper deosebit din punct de vedere al serviciilor de calitate oferite.

Intalnirea cu personajul favorit – importanta sursa de motivatie

Cu siguranta fiecare copil are un personaj preferat. Este foarte cunoscut faptul ca acesta incearca sa se puna in pielea personajului si ii influenteaza foarte mult felul de a gandi sau de a actiona.

Ei bine, intalnirea copiilor cu personajul lor preferat le va oferi un moment de neuitat, unul in care acestia vor fi uimiti si incredibil de receptivi. Asadar, folosirea unor personaje cunoscute poate fi un bun mijloc de a-i motiva pe cei mici, de a-i face sa aiba mai multa incredere in ei si de a le dezvolta un caracter placut.

Ce fel de personaje pot „prinde viata”?

Atunci cand se organizeaza o astfel de petrecere este important ca personajele care vor aparea sa coincida cu gusturile pe care le au copii si de ce nu, sa fie foarte diversificate.

Intelegand aceste aspecte, echipa de la Paradisul Personajelor ofera posibilitatea de a aduce la petrecere personaje din lumea Disney, de la Mickey Mouse si Minnie Mouse, pana la Elsa, Alba-ca-Zapada, Rapunzel sau Cenusareasa. Totodata, la Paradisul Personajelor se pot gasi si ursitoare, care prin farmecul lor ofera clipe de neuitat tuturor invitatilor prezenti la o petrecere de botez. De asemenea, ce poate starni uimirea celor mici si sa ii captiveze mai bine decat trucurile pe care le poate oferi un magician? Seria animatorilor de petreceri copii include la Paradisul Personajelor si magicieni sau clovni care pot tine distractia tot timpul la cote maxime.

Atentia la detalii este caracteristica principala a animatorilor

Pe langa faptul ca intalnirea celor mici cu personajul lor favorit le va starni emotii, acestia pot invata foarte multe de la acestia tocmai pentru ca job-ul de animator implica mai mult decat a le oferi acestora momente amuzante.

Meseria de animator este o meserie care pe cat poate parea de simpla, pe atat e de complexa si care include foarte multe detalii. Datorita experientiei pe care animatorii o capata de-a lungul timpului si in decursul zecilor de evenimente la care participa, acestia stiu cum sa intretina atmosfera, stiu ce anume sa vorbeasca cu cei mici pentru a-i face sa socializeze si sa se joace, plus ca au o grija deosebita pentru copii, astfel incat parintii sa stea fara emotii.

Asadar, Paradisul Personajelor Bucuresti este una dintre cele mai bune alegeri atunci cand se doreste un eveniment foarte bine realizat si in care toata lumea sa se simta bine. Avantajele pe care orice parinte le va simti sunt foarte clare, mai exact faptul ca cel mic se va simti foarte bine, isi va dezvolta latura sociabila, va fi motivat de intalnirea cu eroul sau eroina sa, plus ca ii va oferi o amintire ce va fi pastrata vie pentru un timp indelungat.

Cei care doresc sa afle mai multe detalii despre aceste servicii o pot face folosind urmatoarele date de contact:

Paradisul Personajelor

Tel: 0721 939 110 / 0765 936 108 / 0726 340 390

E-mail: contact@paradisulpersonajelor.ro