Pantofii de mireasa, alesi cu grija si cu emotie

BUCURESTI - 6 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Povestea unei nunti este despre implinire, suflete pereche si o viata in doi ce incepe cu mult fast. Nu degeaba petrecerea aferenta unui eveniment de acest gen este un eveniment pretentios. Daca tinuta este una atent studiata, daca machiajul si coafura sunt completarea, nici incaltamintea nu trebuie neglijata. Din multitudinea de optiuni o viitoare mireasa trebuie sa aleaga perechea potrivita care ii va conduce pasii spre altar.

Pantoful-Galben

Pantoful-Galben

Cand vine vorba de pantofi mireasa toata lumea asociaza acest tip de incaltaminte cu albul imaculat, precum imbracamintea specifica. Traditia spune ca albul reprezinta puritatea, sinceritatea, atribuindu-i-se tot felul de caracteristici ce fac mandrie unei mirese. De aceea, se considera ca incaltamintea acesteia ar trebui sa fie pe aceeasi lungime de unda. Insa pentru ca se va dori si o nota de originalitate, orice mireasa va fi interesata sa isi gaseasca o sursa de shopping ce exceleaza in optiuni. Este cazul magazinului online Pantoful-Galben .

Pantofii de mireasa de marca Pantoful-Galben

Pastrand clasicul si nota traditionala, aceea de incaltaminte in tonuri de alb, Pantoful-Galben face o demonstratie de creativitate. Dispune de incaltaminte de mireasa de o varietate surprinzatoare. De la alb perlat la cel sidefat, de la nude la bej, se vor gasi alternative, incaltaminte moderna si demna de statutul de mireasa.

Nu la fel de surprinzator este faptul ca Pantoful-Galben aduce in prim plan pantofi de mireasa de calitate. Asta pentru ca brandul in cauza si-a revenditat deja un loc in topul celor care ofera incaltaminte vizibil si demonstrat a fi calitativa, deci nici la capitolul pantofi de mireasa nu face rabat de la acest standard.

Se disting combinatii de materiale si elemente ce impreuna creeaza un design deosebit. Pentru mirese pretentioase o recomandare o constituie pantofii cu aspect si textura de piele de sarpe. Pentru cele cu gusturi fine si clasice pantofii pot fi simpli, fie cu platforma, fie de tip stiletto, albi. Nu in cele din urma, pentru miresele moderne pantofii ideali ar putea fi reprezentati de stilul Lugoj, roze din colectia de la Pantoful-Galben. Este vorba despre un decupaj interesant, cu bareta ca sistem de inchidere, la nivel de glezna. Ca design, dispun de un aspect lucios, zgariat, cu tocul ce are un imprimeu distinct de restul pantofului. Sunt pur si simplu fabulosi.

Atentii speciale

Atunci cand vorbim de pantofi de mireasa trebuie avut in vedere ca acestia vor fi purtati timp indelungat. Petrecerea dureaza ore bune, timp in care purtatoarea nu isi va dori sa se simta incomodata tocmai de incaltaminte. De aceea, se acorda importanta unor detalii cum ar fi tocul, grosimea si inaltimea acestuia. Se are in vedere ce tip de decupaj are pantoful si ce este mai potrivit si mai comod pentru fiecare.

Celor cu piciorul mai lat nu li se recomanda spre exemplu pantofii ascutiti in varf, de tip stiletto, pentru ca presiunea in zona degetelor este mai mare. Pentru a fi si stabili la purtare, se recomanda cel mai adesea pantofii cu inchidere la bareta, la zona gleznei. Astfel de optiuni se regasesc in colectiile de la Pantoful-Galben.