Pensiuni cheie din Bucovina, recomandate de ospitalitate!

BUCURESTI - 11 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Printre cele mai minunate zone ale Romaniei se numara si Bucovina. Regiune istorica a Romaniei, Bucovina cuprinde orasele Campulung Moldovenesc, Gura Humorului, Vatra Dornei, Vicovul de Sus, Siret, dar si asezari de pe teritoriul Ucrainei.

pensiunibucovina.ro

pensiunibucovina.ro

Chiar daca modernismul a inceput extinderea curentelor catre fiecare colt al Romaniei, Bucovina a ramas adevaratul simbol al spiritului romanesc, al traditiilor si mestesugurilor stravechi pastrate si astazi cu mare grija atat de batrani, cat si de tineri. Cei care au vizitat deja aceasta regiune stiu ca viata se desfasoara dupa obiceiurile strabune, intr-un ritm constant, neintrerupt, fata de traiul la oras in care, din cauza aglomeratiei, totul devine insportabil.

Pensiuni ospitaliere si calduroase

Multe mai sunt frumusetile Bucovinei, cei interesati de a le vizita, de a experimenta traiul stravechi inca pastrat in acea zona, au nevoie de un lacas calduros, primitor in care sa se intoarca in fiecare seara.

Intr-un top 10 pensiuni Bucovina creat pe baza declaratiilor turistilor, si-a asigurat un loc fruntas Compexul Turistic Comoara Bucovinei. Situat la doar cativa kg de Gura Humorului, acest complex este cel in care turistii nu au cum sa se plictiseasca. Terenul de fotbal si cel de tenis sunt doar cateva dintre locurile pline de distractie puse la dispozitia vizitatorilor. Privelistea este unica, inegalabila – muntii si linistea serii sunt mai mult decat necesare pentru a se crea deconectarea de la stresul cotidian.

Pensiunea Vanatorul este o alta destinatie de vis care se claseaza pe un loc onorabil in topul preferintelor clientilor. Aceasta pensiune este un loc perfect in care se pot caza turistii deoarece se afla la doar 1,2 km distanta de partia de schi din Vatra Dornei. Sederea este excelenta datorita numeroaselor camere puse la dispozitie si a facilitatilor aferente cu care vin la pachet.

Cat despre peisaj, se poate spune ca este cel care poate face pe orice sa se simta in al noualea cer la propriu, pensiunea fiind situata la 802 metri altitudine. Este dotata cu tot ce isi doreste orice turist – wi-fi, camere calduroase si parcare gratuita.

Inima Bucovinei este o alte pensiune regasita in topul referintelor turistilor. Cei care cauta un loc special in care sa se poate relaxa, cu un peisaj savuros si conditii optime, se pot rupe de stresul cotidian si realitatea dura daca petrec o noapte la aceasta pensiune.

Este mai mult decat minunat pentru fiecare turist in parte sa se detensioneze in natura, in compania unor oameni ospitalieri, atenti la fiecare detaliu si la fiecare cerinta celor care le calca pragul. Chiar si cateva zile petrecute la aceasta pensiune ii pot face pe turisti sa aprecieze mai mult linistea si protectia pe care natura le-o ofera.

Cele 3 pensiuni, ale caror calitati au fost detaliate anterior, nu sunt singurele chei de rezistenta ale Bucovinei. Topul complet al pesiunilor se regaseste pe pensiunibucovina.ro . Cei care isi doresc sa se deconecteze de la tot ce inseamna stres, griji si sarcini infinite, au mereu ca optiune Bucovina si frumusetile sale. O astfel de regiune incarcata de istorie, este cea in care isi gasesc refugiul cei mai multi dintre turisti.