Pentru renovarile de sezon Special Doors propune usi si parchet cu estetica in armonie

BUCURESTI - 3 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online Special Doors pune la dispozitia celor interesati usi pentru interior si exterior, precum si parchet. Astfel de renovari sunt de preferat a fi realizate concomitent, pentru ca in final aspectul interior sa fie unul placut, o estetica potrivita.

Usa interior Special Doors

Usa interior Special Doors

Usi de la Special Doors

Acestea isi dovedeste importanta cand zgomotul perturba linistea si intimitatea casei. Fie ca vorbim despre usile de interior sau de exterior, ambele trebuie sa indeplineasca anumite cerinte specifice: sa asigure izolare fonica, termica, sa fie rezistente si nu in ultimul rand sa aiba un design placut, ce se potriveste spatiului cu pricina.

La specialdoors.ro selectia de usi este de la producatori de renume in lume, mari branduri ce se impun pe aceasta nisa prin calitatea materialelor. In plus, usile achizitionate vin la pachet cu accesorii necesare pentru a fi imediat instalate.

O categorie aparte este legata de usile cu imprimeu, din sticla securizata si cadru din lemn. Acestea reprezinta categoria de usi moderne ce se impun cu design revolutionar. Sunt nu numai o incantare vizuala, ci si o abordare diferita fata de clasicile optiuni, ceea ce asigura si o nota de originalitate spatiului.

Parchetul poate fi achizitionat de la aceeasi sursa

Special Doors dispune in completare de parchet, de grosimi diferite. In cele mai multe dintre cazuri atunci cand vorbim de renovari, recomandarea este de a schimba usile si parchetul de asemenea. Tinand cont de cadrul usilor, de cum sunt montate, de faptul ca pardoseala aleasa este tot din lemn din punct de vedere estetic este necesar un stil comun, o continuitate. In variante cromatice de asemenea diverse, Special Doors pune la dispozitie parchet laminat de grosime minima 8 mm.

Si de aceasta data vorbim de calitate premium, parchetul in cauza fiind unul rezistent pentru trafic casnic sau comercial. Acesta va fi ales in functie de specificatii de acest gen si tinand cont de potrivirea tonului de culoare.

Pentru consultanta de specialitate cei de la Special Doors pot fi contactati. Oferta completa o regasim si in cadrul paginii oficiale.