PH metrul si importanta acestui instrument in dotarea laboratorului de specialitate

BUCURESTI - 21 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In dotarea fiecarui spatiu destinat testelor si analizelor diverse, respectiv a laboratoarelor de specialitate, exista o serie de instrumente si echipamente ce nu pot lipsi. PH metrul este o astfel de ustensila cu rol bine determinat. Se foloseste pentru a masura activitatea ionilor de hidrogen in cazul unor solutii pe baza de apa, cu scopul de a indica alcalinitatea, respectiv aciditatea determinata ca pH.

precisa.ro

precisa.ro

Laborantii il folosesc pentru a masura diferenta potentialului electric dintre electrodul de pH si cel de referinta. Un astfel de instrument isi gaseste astfel intrebuintare atat in experimentele de laborator, cat si in testele de control a calitatii. Precizia este o caracteristica esentiala in acest sens, motiv pentru care specialistii Precisa.ro atrag atentia asupra unei astfel de alegeri.

Cu experienta indelungata in domeniu si o gama complexa de instrumente, consumabile si echipamente de laborator, magazinul pune la dispozitia celor interesati nu doar variate modele de pH metre, dar si o serie de informatii utile cu privire la acestea.

Ce trebuie avut in vedere in alegerea unui ph metru? Intotdeauna trebuie bifate anumite caracteristici vizavi de o astfel de achizitie, pentru a oferi rezultate sigure. Este necesar a beneficia de un model precis, dar totodata usor de folosit, compact. Trebuie urmarit in selectarea modelului potrivit acuratetea, domeniul de masura, domeniul de masurare a temperaturii, rezolutie.

Tipuri de pH metre

Referitor la modelele care exista si se folosesc la ora actuala, acestea pot fi dintre cele mai diverse. Se pot prezenta fie sub o forma asemanatoare creionului, fiind simple si accesibile, dar si sub forma de dispozitive complexe, avand si costuri variate. Instrumentele de laborator se preteaza la a raspunde unor cerinte pe masura, oferind performanta sporita.

Referitor la modul lor de alimentare, poate fi vorba despre pH metre cu baterii sau din cele care au alimentarea la reteaua electrica.

Destinatia de utilizare a acestora poate fi de asemenea vasta. Folosesc pH metre aplicatiile speciale, ca de exemplu microclimatele biologice, dar si mediile dure. Au in dotare senzori diversi, precum cei holografici, al caror functie este de masurare colorimetrica a pH-ului. Este avantajos intrucat favorizeaza utilizarea unor indicatori ai acestuia disponibili.

De unde achizitionam pH metre calitative?

Cei care doresc sa bifeze o astfel de achizitie trebuie sa aiba in vedere un furnizor de incredere, a carui produse sunt calitative, produse de branduri cunoscute, nu no name. In acest sens Precisa este un reper, punand la dispozitia publicului larg optiuni ce simplifica utilizarea, dispunand si de diverse functii suplimentare utile. In functie de model, ca este pentru lichide, apa etc. acestea pot oferi inalta precizie.

Cei care nu au mai realizat o astfel de alegere pot solicita recomandarea specialistilor pentru a se asigura ca opteaza pentru modelul potrivit, in functie de scopul utilizarii pH metrului. Site-ul precisa.ro este la dispozitia tuturor atat cu astfel de instrumente de laborator, cat si cu alte echipamente, consumabile, sticlarie, bifand criteriul calitatii, la preturi rezonabile.

Taguri: precisa.roph metru
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/ph-metrul-si-importanta-acestui-instrument-in-dotarea-laboratorului-de-specialitate