Pictorul Fericit reinventeaza relaxarea si aduce in fata publicului picturi pe numere pe sasiu!

BUCURESTI - 16 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail


Pictorul Fericit aduce in fata publicului sau tinta modele incantatoare de picturi pe numere. Acestea au un scop clar si anume cel de a le oferi celor cele le incearca, o alta perspectiva asupra a ceea ce inseamna relaxarea. Pictura relaxeaza, iar atunci cand este pe numere este cu atat mai accesibila publicului larg.

Pictorul Fericit

Pictorul Fericit

Adulti si copii, bunici si prieteni - cu totii pot imbratisa alternativa simplificata a pictatului - pictura pe numere. Pictura este una dintre ramurile artei ce poate capata mii de forme. Iata ca pentru publicul roman pictura pe numere este alternativa de interes, asa cum este prezentata de Pictorul Fericit.

Cadoul perfect de Craciun? Picturi pe numere de la Pictorul Fericit!

Pictorul Fericit ofera diversitate la capitolul picturi pe numere. Zeci de modele anima stocul de produse din cadrul site-ului oficial. In acest fel, chiar si cele mai pretentioase gusturi sunt satisfacute.

Avand in vedere cum se desfasoara lucrurile in momentul de fata, publicul isi doreste sa experimenteze cat mai multe lucruri noi pentru a tine stresul la distanta. S-a demonstrat ca pictura este o alternativa excelenta prin care starile despresive si de anxietate pot fi tinute la distanta. Tablouri pe numere sunt disponibile in stoc vast pe pictorulfericit.ro. Nu vorbim doar de cateva modele, ci de zeci de modele disponibile acum si pe sasiu.

Pe langa picturile pe numere pe sasiu, toti cei interesati pot achizitiona de la Pictorul Fericit si sevalete ajustabile in aluminiu. In acest fel, pictatul va fi experimentat in adevaratul sens al cuvantului la grad de arta - pictura este asezata pe sevalet, iar asta nu poate insemna decat eficientizarea intreg procesului.

Un sevalet pentru pictura nu costa alarmant de mult. Pictorul Fericit propune pentru public varianta de sevalet ajustabil, din aluminiu, extrem de usor de manipulat si transportat oriunde este nevoie. In plus de asta, sevaletele achizitionate de pe pictorulfericit.ro vin insotite si de husa de transport.

Pictorii talentati pot achizitona de la Pictorul Fericit set de cutite pentru pictura!

Acelasi magazin online pune la dispozitia celor interesati set cutite pentru pictura. Setul disponibil contine 5 cutite de dimensiuni diferite. Acestea nu pot fi folosite pentru pictura pe numere, ci doar pentru cea clasica. Scopul este cel de a obtine in final picturi interesante in relief sau cu umbre. Transportul este gratuit pentru cutitele pentru pictura, dar si pentru celelalte produse disponibile pe pictorulfericit.ro.

Picturile pe numere de la Pictorul Fericit sunt livrate in kit complet in sensul ca vin insotite de toate cele necesare pentru a putea fi pictate. Este vorba despre panza canvas, cele 3 pensoane de dimensiuni diferite, dar si toate culorile pe baza de apa si acril aferente modelului ales. La anumite produse disponibile pe pictorulfericit.ro cei interesati pot alege intre pictura pe sasiu si cea fara sasiu. Mai multe detalii asemenea regasim in cadrul magazinului online.

Date contact Pictorul Fericit

Strada Marasesti, Nr. 18, etaj 1, camera 2, Suceava

contact@pictorulfericit.ro

0754459540