Platforma eMerca s-a lansat!

BUCURESTI - 28 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru doritorii de a cumpara produse orginale, create de artisti romani, insemnand elemente de decor precum tablouri sau postere de ce nu, platforma eMerca a fost lansata. Vorbim despre un marketplace al artistilor romani unde stau la dispozitia publicului produse ce pot deveni decor ideal in orice tip de spatiu.

emerca.ro

emerca.ro

eMerca isi propune sa fie un dublu win pentru public. Pe de-o parte, ofera un loc de expunere pentru artisti, pentru creatiile acestora, pe de alta parte ofera publicului larg sansa de a gasi un loc special unde regasesc tablouri originale, imediat disponibile. Orice vor achizitiona inseamna totodata si sustinerea comunitatii de artisti romani.

Produsele disponibile la eMerca

Tablouri canvas - o vasta colectie este expusa aici. Doritorii isi pot alege tematica, dimensiunea si pot comanda imediat. Livrarea este rapida!

Tablouri sticla - sunt poate versiuni mai usor de integrat in orice tip de decor. Tablourile pe sticla creeaza o atractie imediata. Tematica acestora este de asemenea diversa si vorbim despre natura, pasari sau de stil abstract, printre altele. Colectiile vaste sunt un motiv de incantare de asemenea; indiferent de tipul de decor interior, tablourile regasite aici vor fi usor de integrat oriunde.

Postere perete - decorul mai simplist in casa sau la birou poate insemna ideea de a aplica postere pe peretii ce vor fi personalizati.

eMerca sau locul perfect unde regasiti design unic al unor produse demne de admirat

Cumparati produse de decorare pentru casa sau orice tip de spatiu din dorinta de a face ca spatiul sa fie unul mai placut, mai interesant, mai atractiv si mai primitor. Ei bine, placerea de a avea expuse tablouri unice, cu design original este cu atat mai magulitoare.

Pe de cealalta parte, eMerca invita spre colaborare pe cei care dispun de ilustratii, de fotografii sau designuri personale, creatii proprii ce pot fi listate aici. Modul de colaborare este detaliat in cadrul paginii oficiale. Avantajele sunt multiple: costuri de promovare ce pentru fiecare artist in parte ar insemna cheltuieli ce nu se sustin, o platforma usor de utilizat.

Cei interesati sa isi listeze produsele, precum si cei interesati sa cumpere aceste creatii sunt invitati sa acceseze portofoliul emerca.ro.

 

Taguri: emerca