Precisa, furnizor de aparatura profesionala pentru laboratoare

BUCURESTI - 31 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Precisa pune la dispozitia celor interesati de dotarea laboratoarelor aparatura profesionala de la mari producatori ai nisei. Importa, selecteaza si comercializeaza variate tipuri de produse si consumabile pentru ca laboratoarele de testare sa functioneze optim.

Aparatura de la Precisa

Aparatura de la Precisa

Aparatura de laborator disponibila la Precisa

In lista de produse disponibila in cadrul paginii https://www.precisa.ro regasim aparatura de laborator precum agitatoare, analizoare, aparatura de proces, autoclave, bai cu ultrasunete, balante si multe altele. In cele mai mici detalii, cantare, densiometre, distilatoare, termometre si nu numai pot fi regasite aici, completand asadar orice laborator cu toate cele necesare.

Toata acestea poarta insemnul calitatii, fiind importate de la branduri de renume.  Orice achizitie realizata de aici vine insotita si de avantaje de client: garantie, service asigurat si chiar si post garantie, posibilitate de a colabora pentru mentenanta aparaturii de orice fel. De asemenea, o echipa de specialisti de la Precisa ajuta la instruirea personalului ce va utiliza aparatura, iar transportul va fi asigurat.

Ustensile si instrumentar

Nu degeaba se spune ca detaliile fac diferenta. Un laborator complet dotat implica si o serie de accesorii necesare. Fie ca vorbim de clesti, diverse cleme sau pensete, stative sau truse, aceeasi sursa deserveste pentru orice laborator drept furnizor de incredere si prompt.

Mai mult decat atat, portofoliul de la Precisa este adaptat constant si in functie de nevoile nisei. In contextul actual, cand masurile anti Covid-19 sunt de interes, Precisa include in gama sa recirculatoare cu ultraviolete. Scopul lor este de a distruge microorganismele din aer, fie ca vorbim despre virusi, bacterii sau chiar si fungi. Un astfel de aparat nu produce ozon si poate functiona continuu.

Consiliere profesionala

Precisa dispune de puncte de lucru fizice in Sibiu, Iasi si Slatina, dar se adreseaza publicului larg din toate colturile tarii. Serviciile sunt prezentate amplu si produsele detaliate in cadrul paginii oficiale, precisa.ro. Cei interesati pot cere asistenta profesionala nu doar pentru preluarea comenzilor, ci si pentru a selecta tipul de produs potrivit nevoilor.

Ce stoc de produse exista sau estimarile de pret pentru anumite echipamente sunt amanunte regasite in cadrul paginii oficiale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/precisa-furnizor-de-aparatura-profesionala-pentru-laboratoare