Precisa, furnizor de echipamente si consumabile pentru laboratoare, isi mareste constant portofoliul de produse

BUCURESTI - 4 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Dezvoltarea unor industrii precum segmentul medical, de cercetare, cel farmaceutic si nu numai au dus la dezvoltari masive si in ceea ce priveste laboratoarele. Acestea sunt medii de studiu, de cercetare si inovatie, sunt necesare pentru investigatii si indiferent de profilul pe care il au la baza se rezuma la acelasi standard, de precizie, de siguranta unor rezultate ce pot influenta alte demersuri si activitati.

Precisa

Precisa

Pe nisa de echipamente, consumabile pentru laboratoare un furnizor precum Precisa este remarcat prin prisma ofertelor variate si a calitatii serviciilor. Intermediaza solicitantii de mari producatori ai unor echipamente de acest gen si aduce mai aproape de cei care au nevoie de astfel de dotari un catalog vast de produse ce pot fi imediat comandate. Precisa a devenit un nume de referinta in acest sens.

Aparatura de laborator

Una dintre vastele categorii de produse ce se pot comanda de la www.precisa.ro se refera la aparatura de laborator. Peste 1000 de produse numai aici, insemnand bai termostate, autoclave, centrifuge, incubatoare si multe altele sunt insiruite aici.

Precisa nu doar ca furnizeaza astfel de solutii, dar vine constant si cu propuneri noi, astfel incat gama de produse mai extinse inseamna sa multumeasca un public tot mai vast. Printre noutati se numara acum etuvele cu ventilatie fortata sau manuala, hotele chimice cu filtru de carbune sau incubatoarele cu racire. La fel ca si in alte cazuri ca si pana acum, fiecare produs este detaliat din punct de vedere tehnic, iar pretul poate fi solicitat la cerere.

Alte aparaturi si materiale, consumabile ce pot fi comandate de la Precisa.ro

In cadrul paginii oficiale, precisa.ro, se vor gasi produse microbiologice, materiale didactice, aparatura specifica ce testeaza materialele de constructie, precum si kituri, teste, consumabile specifice laboratoarelor.

Prin diversitatea de produse pe care le pune la dispozitie Precisa demonstreaza ca este un jucator important al nisei si se dedica acesteia in totalitate. Mai mult decat a furniza solutii, Precisa consiliaza, asigura transport, service, mentenanta, chiar si post garantie, echipa putand presta servicii specifice. Realizeaza verificari, poate instrui si personalul ce va urma sa foloseasca echipamentele achizitionate, deci reprezinta o solutie complexa pentru cei din domeniu.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/precisa-furnizor-de-echipamente-si-consumabile-pentru-laboratoare-isi-mareste-constant-portofoliul-de-produse