Prodesignart executa la comanda orice tip de mobilier pentru living

BUCURESTI - 25 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Prodesignart , fabrica bucuresteana de mobila, pune la dispozitia publicului larg o vasta selectie de mobila pentru orice tip de locuinta, orice tip de interior. Mobila de living nu face exceptie. In catalogul de produse al acestui producator regasim variante moderne, dar dupa preferinte poate fi executat la comanda orice tip de ansamblu mobilier.

Mobila living Pro Design Art

Mobila living Pro Design Art

Mobila pentru living, la comanda

Prodesignart propune pentru publicul interesat si proiectarea 3D, serviciu gratuit pentru clienti. Un astfel de avantaj inseamna posibilitatea de a analiza incadrarea in spatiu si in cele mai mici detalii ale setului de mobilier ce urmeaza sa fie executat. Este o perspectiva moderna, relevanta pentru cei care isi doresc mobila corespunzatoare dupa cerintele proprii de proiectare.

In portofoliul de produse sunt regasite seturile de mobilier pentru living, cat si piesele individuale. Comoda spre exemplu este una din cele mai populare alegeri.

Pentru fiecare set de mobilier pentru living sunt puse la dispozitie mai multe optiuni in ceea ce priveste tipul de material - pal mat sau lucios, mdf, ratan, sticla, oglinda etc. In pretul de executie este inclusa si partea de masuratori, proiectare, transport si montaj, pentru cei din capitala.

Catalogul este unul ofertant, cu modele dintre cele mai diverse. Fie ca vorbim despre living modern, amenajat rustic, industrial sau scandinav, pentru oricare din variante Prodesignart poate fi o solutie, prin tipurile de mobilier pe care le proiecteaza. Materialele folosite si finisajele sunt de calitate, iar pentru intreaga lucrare este oferita garantie de 2 ani.

Mobila la comanda, o maniera de personalizare a spatiului

Din ratiuni practice si nu numai, mobila la comanda este o varianta optima. Permite personalizarea spatiului si chiar fie vorba doar de detalii si accesorii, acestea pot fi exact pe gustul clientului. O viziune unica ce poate deveni o realitate, mobila la comanda implica cunoastere, tehnica, experienta, de aceea Prodesignart colaboreaza si cu designer, pentru ca rezultatele sa fie despre mobila de calitate, functionala si estetica.

Pentru cei interesati Prodesignart pune la dispozitie in cadrul paginii oficiale portofoliul de optiuni cu mobila pentru living si nu numai.