Produse columbofile pentru sustinerea proceselor metabolice ale porumbeilor

BUCURESTI - 17 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

La fel ca organismul uman, si cel al porumbeilor are nevoie de sustinere prin produse naturale pentru o buna desfasurare a proceselor metabolice. Spre exemplu, nelipsite din corpul lor sunt mineralele, a caror lipsa provoaca dezechilibre, deci orice carente trebuie completate. Sunt dintre acele elemente care nu pot fi inlocuite pentru ca reprezinta substante anorganice.

produsecolumbofile.ro

produsecolumbofile.ro

Specialistii ProduseColumbofile .ro recomanda completarea oricarei lipse de minerale din organismul porumbeilor pentru ca aceste carente pot avea efecte negative atat asupra sanatatii lor, cat si a performantei. Desigur, in mod normal acestea se asigura lor prin hrana.

Produsele columbofile naturale - o necesitate pentru metabolismul porumbeilor

Produse Columbofile - magazin online specializat in hrana si articole pentru porumbei - atrage atentia asupra nevoii de a asigura o alimentatie corespunzatoare acestora, sustinandu-i pe cei care se ocupa de cresterea si antrenarea lor cu produse naturale profesionale.

Calciul este o substanta necesara, indispensabila organismului acestora, recomandat pentru administrare mai ales in perioada de reproducere, in cea de inmultire a pasarilor, dar si iarna. Cu atat mai necesare sunt suplimentele cu calciu atunci cand urmeaza competitii sportive. Sunt cei care sustin atat sanatatea oaselor, cat si un metabolism puternic. Cu ajutorul calciului, muschii si inima beneficiaza de o functionare mai buna, ajuta la echilibrarea acidului bazic, in coagularea sangelui.

Elementele chimice care sunt implicate in procese metabolice multiple, deci necesar a fi asigurate porumbeilor prin hrana sunt sodiul, magneziu, sulfurul, potasiul, clorul. Sunt cele care ajuta la transportul semnalului neuro-muscular, ce activeaza enzimele totodata si are ajuta in stabilirea presiunii osmotice optime. Acestea contribuie si la producerea acidului necesar in stomac.

In principiu cei care cresc porumbei voiajori trebuie sa le asigure acestora doza optima de minerale, in vederea imbunatatirii abilitatii acestora de a atinge performante sportive de top. Desigur ca nici oglioelementele nu sunt de neglijat, chiar daca se regasesc in cantitati foarte mici in corp. Sunt cele care stimuleaza acizii grasi si totodata care ajuta sinteza colesterolului. Beneficiile lor se resimt si la nivelul sistemului imunitar.

Diverse produse naturale pentru porumbei pot asigura acestora nutritia optima pentru o sanatate corespunzatoare si performante sportive pe masura. Solutii si tratamente de calitate sunt disponibile celor interesati pe produsecolumbofile.ro.